Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do osób które miały trądzik i nie tylko dziwne szramy, ślaczki, nierówn

Polecane posty

Gość gość

ości na skórze. Witam Czy spotkałyście się z takim dziwnym problemem jak szramy na twarzy, bardzo dziwne, czasami to są po prostu kreski- kilka, zawijasy, nierówności kręte, dziur po trądziku nie mam ale własnie mase takich nierówności, spędza mi to sen z powiek. Panicznie boję się laserów, tca- czytałam wiele opinii że to jeszcze pogarsza stan skóry. Co to może być, nigdzie takiego problemu nie znalazłam w książce o skórze ://

Gość gość
samoistnie robiące się szramy na twarzy, co to?

Gość gość Ewa w
JA z trądzikiem poradziłam sobie stosując tabletkiiq face. Mi pomogły w sposób rewelacyjny, po 3 miesiącach po trądziku nie było już śladu

Gość gość
-samoistnie robiące się szramy na twarzy, co to? - zmarszczki

Gość gość
spróbuj żelu alaclarin on działa na bliny, przebarwienia no i na trądzik też, ale ja go stosowałam na przebarwienia tylko i jestem zadowolona.

Gość gość
Alapieeerdzin spmerska zafaaydana k******o!!!Alapieeerdzin spmerska zafaaydana k******o!!!Alapieeerdzin spmerska zafaaydana k******o!!!Alapieeerdzin spmerska zafaaydana k******o!!!Alapieeerdzin spmerska zafaaydana k******o!!!Alapieeerdzin spmerska zafaaydana k******o!!!Alapieeerdzin spmerska zafaaydana k******o!!!Alapieeerdzin spmerska zafaaydana k******o!!!Alapieeerdzin spmerska zafaaydana k******o!!!Alapieeerdzin spmerska zafaaydana k******o!!!Alapieeerdzin spmerska zafaaydana k******o!!!Alapieeerdzin spmerska zafaaydana k******o!!!Alapieeerdzin spmerska zafaaydana k******o!!!Alapieeerdzin spmerska zafaaydana k******o!!!Alapieeerdzin spmerska zafaaydana k******o!!!

Gość gość
Podejrzewam, że te kreseczki są skutkiem małych urazów w dzieciństwie, tak przypuszczam. Stosuj dietę lekką, odciążającą organizm, a na pewno twoja skóra się poprawi.

Gość Jowita8558
O chorobach skóry, przebarwieniach i bliznach po trądziku bardzo fajnie pisze Anka na swoim blogu. Sposób na przebarwienia, który sprawdziłam sama na sobie, maseczka z drożdży i cytryny. http://bloganny.pl/artykuly/drozdze-z-cytryna-lekarstwo-na-przebarwienia/ Bądź o tabletkach kolagenowych, które radzą sobie z regeneracją cery. http://bloganny.pl/tag/tabletki-przebarwienia-skory/