Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak rozpoznać czy dziewczyna rodziła?

Polecane posty

Gość gość

Mam takie nietypowe pytanie. Spotykam się od jakiegoś czasu z dziewczyną, ma 26 lat, podoba mi się i dobrze się rozumiemy ale mam nieodparte wrażenie, że ukrywa przede mną fakt iż.. ma dziecko. Nie chce mi się tłumaczyć dokładnie dlaczego i skąd mam takie podejrzenia, ale naprawdę wiele czynników wskazuje na to, że mogę mieć rację. Głupio tak się pytać wprost, wiec powiedzcie mi czy są jakieś sposoby żeby rozpoznać czy kobieta rodziła? rozstępy? obwisła skóra na brzuchu? coś jeszcze? proszę o rady!

Gość gość
nie można tego poznać chyba że miałaby cesarkę.

Gość gość
jak wsadzisz w pipke to poznasz, bo nie będzie ciasna jak taka co nie rodziła

Gość gość
"rozstępy? obwisła skóra na brzuchu? " u mnie jest to dowód na to że tak ... ale u mojej koleżanki natomiast nie (nigdy nie była w ciąży a tym bardiej odziła - miała nadwagę)

Gość gość
rozstępy to ma dużo dziewczyn które nie rodziły, od szybkiego przybrania na wadze

Gość gość
znam dziewczynę która była w ciąży rodziła naturalnie i nic nie widać - zero rozstepow, zero obisłej skóry

Gość gość
Jedyny pewniak to blizny po cc lub nacięciu krocza. Jeżeli nie była nacinana i nie pękła, to nie ma dowodów.

Gość gość
jak nie dziewica to rodziła pewnie

Gość gość
Jeżeli ma rozstępy, obwisła skórę to jeszcze o niczym nie świadczy:-) chyba że jest coś w jej zachowaniu co może sugerować. Bo po ciele nie ma co patrzeć. I te brodawki to też różnie

Gość gość
miałem być chamski , tu zahejtować ale .. skoro tu Modelka napisała , Szlachetna Dziewczyna to nie . z szacunku dla Modelki

Gość gość
gość dziś heherehehehe laik ... jest coś takiego jak mięśnie kegla które się ćwiczy ... i uścisk mogą mieć silniejszy niż nie jedna dziewica

Gość gość
z tymi kołkami to sciema. ja rodziłam i mam małe jaki sutki, piersi tez małe. nie kazda po porodzie ma wymiona jak dojna krowa.

Gość gość
Pewnie, że ściema. Wielkość i kolor otoczek, to cecha taka sama jak wielkość członka i kolor główki. Ruchał nie ****ał, bez znaczenia.

Gość gość
racja ,nie każda wygląda jak maciora po porodzie ale psychicznie kazda się staje infantylna, zatem autorze, nie na ciało a na zachowanie zwróć uwagę🖐️