Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W przyszłości najprawdopodobniej wciąż będę mieszkać z rodzicami, ale...

Polecane posty

Gość gość

...czy w moim przypadku to coś dziwnego? Obecnie studiuję i od października wyjeżdżam do innego miasta. Kiedy skończę studia planuję znaleźć pracę w swoim zawodzie lub z ojcem prowadzić warsztat samochodowy. Jestem jedynakiem. Dom (kość niezgody między nimi, ale mniejsza o to), który był wybudowany przez rodziców będzie stał kiedyś na mnie czy tego chcę czy nie. Wiem, że chcąc się ustatkować powinno się wyprowadzić, ale gdzie ja bym poszedł? Do miasta? Wystarczy, że stancję wynajmuję w centrum miasta i szlag mnie tam trafia, bo nie mam co tam robić. Czuję się jak w więzieniu. W domu, mam podwórko, sadek, ogród i warsztat i jestem z tego powodu zadowolony. Do rzeczy, czy w moim przypadku mieszkanie w przyszłości z rodzicami to coś złego? Z tego co widzę zwykle jest to bardzo negatywnie odbierane, a zwłaszcza w internecie.

Gość gość
daj tym biednym rodzicom odetchnąć na starość, jak dorosłe dziecko mieszka do starości z mamusią to dla żadnej strony nic dobrego z tego nie wyniknie.

Gość gość
Kogo to obchodzi, z kim będziesz mieszkał! Ja szukam faceta przedsiębiorczego, więc ty odpadłbyś.

Gość gość
Kolego u wiekszosci kobiet jestes spalony. Nie pomyslales ze Twoja przyszla wybranka moze nie chciec mieszkac z tesciami.

Gość gość
HAHAHA XD Tylko przegrywy mieszkają ze swoimi rodzicami. Żadna babka cie nie zechce. Lepiej coś z tym zrób albo się zabij.