Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak olewa mnie i chyba nawet kłamie

Polecane posty

Gość gość

Mam chłopaka i to jest związek na odległość narazie mój chłopak prawie nie pisze ze mną a siedzi na Facebooku zawsze wiem bo widzę ze jest online i ja zawsze zaczynam rozmowę itd.I potem mnie przeprasza ze nie pisze i mówi ze będzie pisał jak najwięcej i jak zaczyna ze mną pisać rozmowę to zaczyna i po 5 min już nie pisze czasem nie piszę aż 3 dni do mnie wiem ze mogę do jego napisać ale mam dość ze ja zawsze zaczynam rozmowę i raz założyłam chat taki który używa i z nim gadalam na tym chat jakoosba która nie zna i zapytałam czy ma dziewcZynę powiedział ze nie ma i potem napislalm no chociaż ze gazy jesteś i potem napisał sorry mam dziewcZynę i moje podaj moje imie i potem pisałam z innego konta do jego i też zapytałam czy ma dziewcZynę i też powiedział ze nie i byłam mega zła i mu to powiedziałam i powiedział ze nie będzie innym mówił i naszym związku ale to jest dziwnie pl bo nie chce mówić nikomu o naszym związku a imię swoje mówi i jak mam na imie itd.Aha i ze mną się nie interesuje prawie nigdy jak się czuję a dla innych ma czas ja oczywiście rozumiem ze ma rodzinę i przyjaciół ale to jest już przypada.co o tym myliscie?

Gość gość
Myślę że skoro nie jest szczęśliwa, nie masz satysfakcji z tego "związku" to nie ma co dalej ciągnąć tego wozu. Związek opiera się na wspieraniu emocjonalnym a nie na podcinaniu skrzydeł. Ty fruwasz co raz niżej i niżej. Na co czekasz? Na to aż zupełnie spadniesz?

Gość daj sobie z nim spokoj
Ewidentnie nie zalezy mu na Tobie. Ten zwiazek nie ma przyszlosci, po co sie wiec bez sensu stresowac. Ile masz lat?

Gość gość
Mam 12 lat.

Gość gość
daj sobie z nim spokoj

Gość gość
Mam 17 lat a nie 12 niewiem kto tsk napisał

Gość gość
Co myślę? 1.Nie zależy mu na tobie,miej honor,daj sobie z nim spokój. 2,Pilnie potrzebujesz korepetycji z jęz.polskiego.Bez ładu i składu piszesz.