Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochanie, zauroczenie ?????????

Polecane posty

Gość gość

Co swiadczy o tym, ze on cos dla nas znaczy... oznaki zakochania, zauroczenia?

Gość gość
nie potrafisz poznać czy kochasz? To poznaj bliżej osobę i stwierdź czy Ci się podoba czy nie widzisz poza nim żadnych innych kandydatów. chcesz z nim być i mieć dzieci itp. Boisz się że go juz nie zobaczysz, tylko o niego

Gość gość
Na jego widok uśmiecham się od ucha do ucha i serce się raduje, ale nie dam po sobie poznać, że coś dla mnie znaczy.

Gość gość
Jeśli spodoba Ci się osoba raz na 20 lat choć nie jest idealna to może warto się zastanowić i pokochać z rozsądku bo zakochanie może nie nadejść

Gość gość
Skoro na jego widok uśmiechasz się od ucha do ucha to on na pewno wie że na niego lecisz.

Gość gość
ja mogę się uśmiechnąć od ucha do ucha na widok kobiety i jak patrze jak się inni zachowują to kobieta rzeczywiście może się nade mną zastanawiać kto ja jestem a facet to nie wiadomo co pomyśli. Uśmiech nie musi swiadczyć każdy okazuje to inaczej świadomie lub nie i trzeba znać osobę żeby czegoś się domyślać

Gość gość
Na pewno nie wie :D

Gość gość
myślę ze zauroczenie jest wstępne można zobaczyć np. że facet daje kotu jeść i ma plusa to obserwuje się go i na drugi dzień obgadał koleżanke która nic nie zrobiła to już odpada i nie będzie zakochania

Gość gość
chciałam powiedzieć kota na ulicy i to taki średni przykłąd

Gość gość
Codziennie o nim mysle, gdybym dowiedziala sie,.ze kogos ma to bym sie zalamala. Mysl, ze go prawdopodobnie noe zobacze mnie dobija. Na jego widok humor mi sie poprawia, lepiej sie czuje..... ...