Aneta Krawczyk Puszczalska 0 Napisano Sierpień 31, 2015 Tylko szczerze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2015 Super. Trochę prawdy się przyda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2015 Eee, kogo po tylu latach obchodzi Aneta K. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misio1 0 Napisano Sierpień 31, 2015 Nie wiem: czy Ty jesteś chorym transwestytą, czy prawdziwą debilką, ale wiem: ile forsy może ugrać w sądzie ta pani Aneta, od Ciebie i akceptującej takie zachowanie redakcji portalu :D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2015 SZIT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2015 Niby tak, po tylu latach, ale wiadome TV żeby oczernić niektóre osoby, są gotowe na wszystko i wykorzystają wszystko i wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneta Krawczyk Puszczalska 0 Napisano Sierpień 31, 2015 misio1 a czemu bronisz tej pani? przecież ona sama jest puszczalską? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneta Krawczyk Puszczalska 0 Napisano Sierpień 31, 2015 Ja wiem, że nic mi pani Aneta nie może zrobić :) w końcu napisałam prawdę co o tej pani sądzę. Poza tym wszyscy wiemy ile wyrządziła krzywdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach