Aneta Krawczyk Puszczalska 0 Napisano Sierpień 31, 2015 muszę sobie wybudować czy kupić dom, bo nie wyobrażam sobie mieszania w bloku, gdzie nawet klimatyzacji nie wolno mieć. Chcę mieć wielki dom Dziesięć pokoi, trzy piętro plus parter na którym byłby salon, kuchnia, jadalnia, pralnia i biblioteka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MMartha 0 Napisano Sierpień 31, 2015 wybuduj na dzialce:))))Oszczedzisz;))));))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneta Krawczyk Puszczalska 0 Napisano Sierpień 31, 2015 Jeszcze nie teraz, może za rok. Chcę mieszkać w Warszawie, by głębiej wejść świat wpisany dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2015 Warszawa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneta Krawczyk Puszczalska 0 Napisano Sierpień 31, 2015 Warszawa. Tak. Świat: polityków, aktorów, reżyserów, piosenkarzy, dziennikarzy oraz innych artystów, sportowców i osób ze show biznesu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MMartha 0 Napisano Sierpień 31, 2015 czyli Swiat( elity)?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2015 jeszcze nie wiesz ile sprzątania w wielkim domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach