Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidze Lata,Ktos yez tak ma?

Polecane posty

Gość gość

Niecierpie tej pory roku. Non stop upaly 35 stopni I ,mieszkam w Centrum polski. Spac sie nie da duchota niesamowita, na dworzu z dzieckiem stoje I sie poce w samej sukience a waze normalnie 58kg poprostu po tych 2miesiacach powinnam być naladowana energia a jestem zmeczona jak nigdy. Co raz mam kołatania serca jak, jak pochodze po słońcu bol głowy niesamowity. Ile bym dala żeby lubić lato....a jak na dworzu jest 15 stopni ja odzywam. Budzę sie wyspana nigdy Glowa nie boli. Najgorsze latem oprócz temperatury sa stojace pod klatkami blokow zule pijaki i chlopaczki dwudziestokilku letnie drace ryja a okna nie zamkniesz bo się udusisz. Przeprowadzam sie do domu z mężem i córka w październiku . Mam nadzieje ze tam lato lepiej da się znieść. Ktos tez tak jak ja nie lubi goraca?

Gość migrantka
Nie moge powiedzieć, że nienawidzę, ale na pewno jest to moja najmniej lubiana pora roku, o ile temperatury skacza ponad 30 stopni;) W tym roku załapalam sie na te największe upały i mialam dośc... na co dzien na szczęscie mieszkam w chłodniejszym klimacie:)

Gość gość
Ja też nienawidze lata :O nienawidze tych męczących upałów. Lato lubie jedynie jak jestem gdzieś na wakacjach. A tak to lubię wiosnę i wczesną jesień :)

Gość gość
Dla mnie lato jest najgorszą porą roku... wolę zimę.

Gość gość
Tu autorka. Moja córka w dodatku wogole nie lubi pic. A poci sie non stop bo lata jak motorek. Ile ja sie musze namęczyć żeby sie nie odwodnila...a jeszcze noce. Jak w nocy jest 10stopni a w mieszkaniu 20to spi do 7-8. Jak jest coeplej to nie dość ze budzi się kilka razy w nocy to jeszcze rano miedzy 5-6.:(

Gość gość
Lubie lato, ale umieram. Juz o 12 bylam zmachana jak wół a bylam tylko u lekarza i na poczcie- ciezko mi sie funkcjonuje w takiej duchocie. glowa mnie boli caly czas. Ale w sumie dobija mnie to, ze jeszcze troche i jesien i bedzie zimno przez najblizsze ponad pol roku :/

Gość gość
Lubię lato ale nie upały, normalnie funkcjonuję w temp od 12 stopni do 23 .... za zimą nie przepadam, chyba, że jest dużo śniegu /najgorsze to breje na ulicy/ wiosna, jesień ok