Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza planowana a ja nie wiem czemu, ale nie chce dziecka

Polecane posty

Gość gość

Mam corke lat 4. Wspólnie z mężem doszliśmy do wniosku ze czas na kolejne dziecko. I nie wiem ale jakoś te dwie kreski na teście nie napawały szczególnym szczęściem. Po prostu przyjęłam to "normalnie". Teraz jestem w 9tc. Robie wszystko tak jak powinnam tzn zażywam duphaston, kwas foliowy, jem zdrowo itd. Ale nie jestem szczęśliwa. Czasem mam wrażenie ze nie chce tego dziecka. Nie wiem co sie ze mna dzieje. Zawsze chciałam mieć drugie dziecko. Z corka jak byłam w ciazy to patrzyłam na wozki, łozeczka, ciuchy itd a teraz wszystko jest mi obojętne. Nie wiem czy to jest spowodowane moim samopoczuciem, ktore jest fatalne (od rana do nocy rzygam jak kot, boli mnie żołądek i ciagle jestem zmeczona). Poradzicie dziewczyny bo naprawde nie wiem co robić. Tzn jak byc szczęśliwa? Jak chcieć tego planowanego przeciez malucha?

Gość gość
nie dziwie sie, ze jestes taka zniechecona przy takim samopoczuciu to raz. kolejna sprawa to to, ze to twoja druga ciaza. mniej wiecej wiesz co sie czeka. juz nie ma tej wielkiej niewiadomej "jak to byc mama". pewnie rusza jakies uczucia, gdy pojawia sie ruchy dziecka.

Gość gość
Hej,nie martw sie! Hormony sie ciagle zmieniaja w czasie ciazy,teraz masz gorszy okres,nudnosci itd.A potem przyjda kolejne zmiany hormonalne i na pewno poczujesz sie lepiej i bedziesz z radoscia i szczesciem oczekiwac kolejnego dziecka.Tego Tobie z calego serca zycze :)