Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Oto jeden z wielu dowodów na bezduszność facetów

Polecane posty

Gość gość

Między innymi dzięki wyznaniom nieatrakcyjnych kobiet mamy dowód na to, że faceci z natury są totalnymi nieokrzesanymi pozbawionymi człowieczeństwa skur/wielami. Oto przykład: "Traktowanie z pogardą od pierwszego wejrzenia, odmowa zamienienia choćby ze 3 zdań, pomijanie mnie w zasadzie we wszystkich formach kontaktu (począwszy od tego, że przywita się z każdą - poza mną, jakbym nie istniała), jeśli MUSI już ze mną się kisić, to ostentacyjna niechęć, ignorowanie tego, co JA do niego mówię, w tym poleceń służbowych, niszczenie mojego stanowiska pracy (kiedyś to opisałam), naśmiewanie się ze mnie z innymi facetami (często robią to tak, żebym to słyszała, ale pewnie zdarzają się rozmowy między nimi, kiedy to wszystko w gronie zostaje), to są przykłady z życia po studiach. Szkoły nie będę opisywała, bo nie warto w zasadzie... Tak naprawdę, to rozmawiam z facetami TYLKO w internecie. Często zdarza mi się natomiast wysłuchać to, co mówią między sobą, gdyż chyba nie uważają mnie za kobietę i nie sądzą, że w mojej obecności należy przyhamować z pewnymi tematami. Stąd moja... wiedza" Serce się kraje i jednocześnie nienawiść we mnie zbiera, jak to czytam. Ja jestem akurat średnio atrakcyjna. Taka na granicy niewidzialności. To jest niezła perspektywa do obserwacji i niestety potwierdzam, że faceci to chu/je. Egoistyczne, pozbawione empatii chu/je.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować