Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

większość ma pracę, ale nie ja DLACZEGO?

Polecane posty

Gość gość

Większość znajomych, rodziny, w sumie prawie wszyscy mają prace, ale mi ciągle nie idzie, albo szukam długo pracy, albo zwalniają mnie po pół roku... niby dobrze pracuje, nie spózniam się, ale mówią, że redukcja stanowiska, albo że wolą stażystów bo są tańsi.... Tylko nie piszcie, ze takie ciężkie czasy są bo większość znajomych ma prace i to na umowy, i niezłe pensje, dużo pracuje za biurkiem itp. wiadomo nie wszyscy, ale dużo tak. W sumie to chyba 95% lud******oło mnie ma pracę, a ci co nie mają to po prostu nie szukają np. wychowują dziecko itp. :o

Gość gość
A w jakiej branży szukasz? Jakie masz wykształcenie? Ile masz lat?

Gość gość
Ja też bez pracy

Gość gość
To może podnieście jakoś swoje kompetencje? Nauczcie się jezyka?

Gość gość
W PL pracy nie brakuje a zarobki idą cały czas w górę ale wiadomo że nieudacznicy z aspiracjami na zachodnie stawki mogą się rozczarować. Pewnie należysz właśnie do tej grupy.

Gość gość
jestem po ratownictwie medycznym i fizjoterapii, pracowałam już w różnych miejscach - w domu opieki, w pogotowiu, w przychodni itp. albo wszędzie staże odbywałam i po stażu koniec, albo na pół roku i brali stażystów. Z językami słabo, angielski na średnim poziomie. Mogłabym zarabiać 1600....

Gość gośćah
Pamiętaj ze trzeba się rozwijać! Nigdzie nie mogłam po szkole znaleźć pracy totalnie żadnej! W końcu w moim małymmmieście otworzono call center brali wszystkich to i mnie wzięli. Tak mnie to wciągnęło ze Teraz mam swoje własne call Centre pracuje ze świetnymi ludźmi rozwijam się i robie na swój rachunek! Powodzenia i do przodu!