Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni nie lubią nadgorliwości?

Polecane posty

Gość gość

Czy mężczyźni lubią, kiedy kobieta do nich dzwoni, piszę, wyznaje miłość? Zauważyłam, że kiedy nie widzę się z narzeczonym i często do niego dzwonię, piszę, że tęsknie itd on jest mniej zaangażowany w rozmowę. Kiedy zaś długo milczę on pisze do mnie kilka razy dziennie, dzwoni, mówi że tęskni. To jak faceci w koncu lubią?

Gość gość
pytanie glupie na miare kafeteria.pl to tak ,jakby zapytac "jak to jest z wami dziewczyny? lubicie bigos?" bo kaska mowila, ze lubi, a monika, ze nie lubi?:D x i teraz badz tak laskawa autoreczko odpowiedziec:D

Gość gość
Nie lubimy, bo takim ciągłym mówieniem o miłości można się porzygać, poza tym kobiety lubią często dzwonić i strasznie długo rozmawiać o pierdołach i rzeczach nieistotnych. Ja w ciągu dnia wymieniam z dziewczyną dziesiątki sms-ów, ale to zwykła rozmowa, a nie idiotyczne spijanie sobie z dzióbków, a dzwoni tylko wtedy, kiedy jest to konieczne i kiedy ma mi coś ważnego do zakomunikowania.

Gość gość
z nami jest tak, że masz POKAZAĆ, że nas kochasz a nie ciągle o tym gadać. Was kobiet interesują słowa nie czyny a nas mężczyzn czyny a nie słowa. Najlepszy prezent facetowi jaki możesz zrobić to choć jeden dzień nie zrzędzić nad głową i po czymś takim możesz liczyć na rewanż w postaci czegoś co lubisz.

Gość gość
ja nie zrzędze,rano po przebudzeniu seks oralny i juz jest super dzionek:D