Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klopoty w raju ;) spora różnica wieku

Polecane posty

Gość gość

Choć czy napewno spora? Mam 23 lata, mój chłopak ma 34... Wszystko byłoby ok gdyby nie jego siostra i mama Wyzywa ja mnie od gówniar I twierdzą że ja jestem jego utrzymanka Finansowo radzę sobie ok, jestem suoervisorem recepcji w 5gw hotelu, jestem instruktorem fitness, trenerem personalnym a z wykształcenia fizjoterapieutka, pravuje 15h/5 dni w tyg (2etaty) W soboty 6h (dopełnienie 2 etatu) Facet jest świetny i od pół roku odkąd się spotykamy grosza nie wzięłam bo nie musze I śmieszy mnie bo na początku mówił ze samochód ma w naprawie i nie zawiezie mnie tu czy tam, i nie odwiwzie sam Dla mnie to nie problem bo rozkład komunikacji moich lini mam w głowie Teraz prosi bym przeprowadziła się do niego,mieszka sam, ja wynajmuje mieszkanie z taką jedną Czeska I ja Dumna Polka on Niemie, Rzecz dzieje się w Hamburgu Przeprowadzać się?

Gość gość
pytaj się na szwabskim forum prostytutko

Gość gość
jesli jesteście naprawdę szczęśliwi to jaki problem? ja mam podobna sytuacjie z tym ze mam 22 lata on 43 jeszcze nikt o nas nie wie ale on.już mi.powiedział ze nie ma zamiaru tego ukrywać i chce się ze mna pokazać...boję się tego wszystkiego...rozwodnik.. jego rodzice niewiem.jak mnie zaakceptują :(

Gość gość
będzie z ciebie dobra pielęgniarka ;)