Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kurs na prawo jazdy kat. b. jak to u was wyglądało?

Polecane posty

Gość gość

Mam zamiar w przyszłym tygodniu się zapisać na prawo jazdy. Ale nie wiem jak to wygląda i jestem pełna obaw. Jestem przed 18 (kończę za 20 dni) ale chcę dość szybko zrobić wiec idę w przyszłym tygodniu. Chce chodzić popołudniu na teorie ponieważ mam szkołę. Ile robiliscie taki kurs, jak on wyglądał? Czy można opuścić trochę teorii i czy jest czym się stresować? Pozdrawiam wszystkich kierowców i mam nadzieje ze niedługo do was dołączę! ;)

na teori byłem raz przez cały okres kursu uczylem sie tylko z plyty cd no jazda po miescie nic prostszgo. mialem troche latwiej bo mieszkam na obżerzach miasta i ojciec mnie uczyl jeździć po polnych dorgach juz w wieku 13lat :D zdalem za pierwszą razą :D potem mi zabrali za jazde pod wplywem marihuany na rok musialem zdawać jeszcze raz :( ale zdalem znów za pierwszym :D ogólnie mam juz wprawe w zdawaniu prawka mam nadzeje ze juz w zyciu tego nie bede musial robić życze powodzonka i pozdro :D

Gość gość
Wydaje mi się, że przebieg kursu zalezy od konkretnej szkoły. W szkole nauki jazdy do której chodziłam, (http://www.alien.szczecin.pl/) na wykładach trzeba było się pokazywać. A później jazda po mieście, juz nie pamietam, ale chyba wtedy trzeba było mieć wyjeżdżonych 30 godzin.

Gość gość
Pouczylem się .Poszedłem na egzamin. Zdalem.Odebralem dokument

Gość gość
Acha.Istruktor mnie wku....ial

Gość gość
ja robilam 2 miechy

Gość gość
z***bisciee flirtrowałam z instruktorem , jeszcze raz bym poszla

Gość diankaa
Udało mi się zdać za pierwszym razem, ale muszę przyznać, że ta teoria była bardziej stresująca od samego egzaminu w terenie. Miałam fajnego instruktora ze szkoły w Warszawie (www.pimot.eu) i pokazał mi miejsca, w których egzaminatorzy lubią ulewać swoich kursantów. Powodzenia!

Gość gość
U mnie to na luzie wyglądało, ale wiele zalezy od tego gdzie się uczysz jeździć . Ja odbywalam kurs w www.manewr.com.pl . Bylam dobrze przygotowana i zero stresu, ale fakt trafilam tez na spoko egzaminatora.

Gość krombalanka
U mnie wyglądało to tak, że poszłam na kurs do szkoły nauki jazdy w Krakowie OES http://www.oes.krakow.pl/. Przydzielono mi instruktora, bardzo dobrego notabene. I zaczęłam kurs. Pani Ewelina Gach okazała sie być świetnym instruktorem, wiele mnie nauczyła też praktycznych rzeczy i dzięki niej zdałam egzamin za pierwszym razem. Gorąco polecam tą szkołę :)

Gość Tarolka
Ja robiłam B w OES Kraków, a moim instruktorem był Rysiek Celer :) Miałam mega stres bo byłam totalnym laikiem ale na szczęście instruktor był świetny i cierpliwy. później jazda to już sama przyjemność, egzamin zdałam za 1 razem!