Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naomincia

Druga bladziutka kreska... po czasie ?

Polecane posty

Gość Naomincia

Witajcie ! Zrobiłam dziś rano test ciążowy, gdyż 2 tygodnie temu poprzytulaliśmy się z moim ukochanym, a że akurat trafiło na dni płodne zakładałam, że może się uda i w końcu będę w ciąży. Był to test płytkowy Bobo-test (żółte opakowanie) Przy zrobieniu miałam wrażenie że pojawiła się na nim minimalnie widoczna druga kreseczka. Była jakby cieniem swojego cienia (aż miałam wrażenie że sobie ją wmówiłam). Po 10 minutach znów weszłam do łazienki i na teście była już kreska wyraźniejsza chociaż nadal bardzo bladziutka. Czy to może oznaczać że jestem w ciąży ? Czy za szybko na takie nadzieje ? Dla jasności dodam, że 23 miałam owulację, dzień wcześniej kochaliśmy się z moim mężczyzną,

najlepiej powtórz test jutro rano, a jak masz szybkie jakies laboratorium pod reka to zrob test z krwi to po poludniu bedzies zmiec wyniki

Gość gość
Na bank ciąża, gratuluje, tez miałam taka bladziutka kreskę i w obu przypadkach oznaczała ciąże, jak ciąży nie było, na teście nie było nawet cienia.

Gość gość
Gdybym miała laboratorium to już bym tam chyba była. A może któraś z Was tak miała i może się wypowiedzieć co koniec końców z tego wyszło?

Gość gość
#Naomincia Ps. Marzę o tym i mam wrażenie że sobie wmawiam przez to:(

Gość gość
to raczej ciaza. gdy u mnie ciazy nie bylo, na tescie nigdy nie bylo zadnego cienia drugiej kreski.zawsze biale puste pole. W ciazy kreska byla ledwo widoczna..musialam uniesc test pod swiatlo, zeby ja zobaczyc

Gość Naomincia
Moja wygląda tak samo. Ale wątpię bo odczytałam wynik po ok 10-15minutach. Nie potrafię dokładnie określić :(

Gość gość
a na kiedy masz termin spodziewanej miesiaczki?

Gość Naomincia
Mam ****ardzo nieregularnie, powinna być za ok 3-4 dni chociaż to obstawiam na oko... cykle mam różne, bardzo różne ale nie krótsze niż 29 dni. Ostatni okres miałam 5.09

Gość gość
W sumie na testach pisze że po 5 min tracą ważność...

Gość gość
Jezuuu przytulaliśmy się! Od przytualnia sie nikt w ciaże nie zachodzi! Przepraszam ale musiałam bo mnie to drażni, dorosłe kobiety a takie teksty..... Co do testu u mnie tez była taka bardzo blada kreseczka. Z tym, że ja drugiego testu nie robiłam bo miałam mozliwość zrobienia bety, która potwierdziła ciażę. Na Twoim miejscu powtórzyłabym test z porannego moczu po nocy za 2 dni.

Gość gość
Jak jesteś przed term@ i pojawiła się blada kreska to ciąża, test zrób po 48 godzinach, tak przyrasta hormon hcg, u mnie taka kreska była po term @ i niestety ciążę straciłam, drugi raz robiłam test po term@ i wyszły już dwie wyraźne kreseczki, z których mam wspaniałą córeczkę

Gość Naomincia
Na szczęście w poniedziałek mam wizytę u lekarza. Nie wiem jak dotrwam w tej niepewności ale wierzę, że się udało

Gość gość
Lekarz nic nie zobaczy jeszcze i nic ci nie powie, najwyżej w 100% powie ci badanie BetaHCG, możesz iść dziś, na to badanie nie trzeba być nad czo.

Gość Naomincia
Przez następne 3dni pracuję... od 8 do 23 więc na żadne badanie się nie załapie :(

Gość gość
Moja kreska była oszukana:(:(

Gość gość
tak to ciaza gratulacje

Gość Naomincia
Byłoby cudnie. Ale nie chcę wpaść w zbyt wczesną euforię... dziękuję