Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy prawictwo w wieku 22 lat to prawdziwa ujma i wstyd?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny nigdy nie miałem, nie szukam na siłę. Prawie wszyscy w podobnym wieku już dawno kogoś miało, a ja nic. Czy to normalne?

Gość gość
ja mam 21 lat nigdy nie miałem dziewczyny i jestem prawiczkiem czuję że przegrałem życie

Wstydem powinno być to że się pieprzy z byle kim byle by się pieprzyć... no cóż ale czasy się zmieniają i dzieci myślą że jak się czegoś nie robi (i nie mam na myśli tylko seksu) to jest się gorszym

Gość gość
Coś z tobą jest mocno nie tak, bo wszyscy kogo znam swój pierwszy raz przeżyło w wieku 17-19 lat. Będziesz miał co raz gorzej.

Gość gość
Ja pewnie bym stracił prawictwo w młodszym wieku, gdyby nie mój paskudny trądzik. Teraz jestem 24 letnim prawiczkiem, który nie miał nigdy dziewczyny.

Gość gość
przegrałeś życie?:) przecież dopiero jest przed tobą :) nie ma co się spieszyć i robić to z byle kim byle robić to bez sensu

Gość gość
Tylko, że znalezienie dziewczyny i przeżycie pierwszego razu jest jednak uzależnione od wieku. Od jakiegoś 20stego roku życia te szanse drastycznie maleją. Po skończeniu studiów znalezienie kogoś jest bardzo utrudnione. Potem zaczyna się praca i kończy życie towarzyskie, dlatego muszę się sprężać :(

Gość gość
Niektórzy mają szczęście i życie im się lepiej później układa niż innym.

Gość gość
26 lat prawik ludyie nie doujcie mnie bo mam nadzieję od paru godzin

Gość gość
siema piwosz prawiczku:D🖐️

Gość gość
Ja przez to, że mam 24 lata, nie miałem dziewczyny i jestem prawiczkiem zaczynam popadać w depresję, czuje się jak dziwak. Ludzi też zaczynam nienawidzić.

Gość prawik26
nikt nie jest idealny korzystajcie z tego co macie nie pozwolcie by kopleksy was zblokowaly bo przegapicie milosc

Gość gość
@ Prawik26 Łatwo powiedzieć, dużo trudniej zrobić. Skoro sam również jesteś prawiczkiem to dobrze wiesz jak ludzie postrzegają takich jak my. Każdy kogoś miał lub ma, przeżył intymne chwile i kiedy dowiaduje się, że Ty wyjątkowo czegoś takiego nie dokonałeś od razu jesteś postrzegany jak dziwak i odmieniec, więc trudno jest o tym nie myśleć i nie mieć kompleksów.

Gość gość
Odkopuję temat. Jakie macie zdanie na ten temat?

Gość gość
j.w.