Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słońce987

Czemu chłopaki do mnie nie zagadują?

Polecane posty

Mam 16 lat i właśnie poszłam do liceum, mieszkam w bursie. Jestem nieśmiała ale próbuje z tym walczyć. Mam 169 cm. wzrostu, długie, brązowe włosy (wszyscy mi mówią że mam bardzo ładne), jestem szczupła. W gimnazjum żaden chłopak mnie nie podrywał, gadałam z chłopakami z mojej klasy ale jako kumpela. Nie uważam się za ładną dziewczynę. Moja siostra mówi, że jestem ładna. Dziś jak wychodziłam z bursy to znajoma mojej koleżanki powiedziała: jaka ładna. W szkole sorka też mi powiedziała, że sponsora bym znalazła bo mam urodę. (nie pytajcie o co jej chodziło :D ) Nigdy nie miałam chłopaka, a nie ukrywam że bardzo bym chciała. Jak zawsze wychodzę na miasto albo jadę autobusem i jak popatrzę na jakiegoś chłopaka to on też zerka na mnie. Tak samo jest w szkole i w bursie jak idę to niektórzy zerkają na mnie. (chyba, że mi się wydaje albo na wszystkie dziewczyny czasami patrzą) I nic więcej, nie zagadają nic. Było kilka sytuacji (na prawdę mało) kiedy jakiś facet do mnie zagadał, byli to faceci po 30... Dziś doszłam do wniosku, że daje sobie spokój z chłopaki i nie zawracam sobie nimi głowy. Może nie mam szczęścia i nie będę miała chłopaka.

Gość gość
"Może nie mam szczęścia i nie będę miała chłopaka. " Bo go nie miałaś, a masz AŻ 16 LAT. Boże, zaraz się zleje ze śmiechu :D

Gość gość
młoda jesteś, daj sobie z tym spokój i nie staraj się nikogo szukać na siłę, a przede wszystkim nie zadręczaj się myślami, czy na pewno wszystko jest z tobą ok. jeśli nie jesteś jakoś wybitnie brzydka, to prędzej czy później znajdzie się ktoś dla Ciebie :)

Gość gość
Ja bym mógłbym się z Tobą umówić i poznać Cię bliżej ale z jakiego jesteś województwa? Przeszkadzałoby Tobie, że jestem od Ciebie starszy? Mam 24 lata ale wyglądam na maks 20 lat. Takie geny :) Buziaki :* Pozdrawiam

Gość specjalistka od wszystkiego
niestety zostaniesz starą panną :-)

Gość gość
W tym wieku nie warto mieć chłopaka, bo i po co?

Gość gość
Lol, tylko ja jestem najmądrzejsza, tylko ja jestem najpiękniejsza i tylko ja tak sądzę :D

Gość gość
Faceci są przereklamowani... Łzy, ból rozstania itp

Gość gość
Gdybyś była tak ładna jak się opisujesz to miałabyś chłopaka

Gość gość
Jesteś jeszcze bardzo młoda

Gość prawik26
do autorki wolałabyś tak https://www.youtube.com/watch?v=b1XGPvbWn0A kobieta chodzi 10 godzin po Nowym Jorku zrobili to feministki żeby pokazać jak straszne jest zaczepianie na ulicy a ty narzekasz że nikt cię nie zaczepia niedługo będzie więcej imigrantów to się doczekasz zresztą wystarczy pojechać do Włoch czy Hiszpanii tam mężczyźni są podrywaczami my Polacy mamy inny charakter nigdy nie zaczepiłem dziewczyny na ulicy chociaż czasem mam ochotę ale wiem że wolałyby żeby przystojniacy ich zaczepiali a nie ktoś taki jak ja

Gość gość
daj mail lub gg dawno nie zamoczyłem a ty się nadajesz

Gość gość
16 latki są wspaniałymi kochankami

Gość gość
daj sobie czas, wychodz na imprezy, poznaj nowe kolezanki. przez kolezanki mozna kogos poznac. zawsze, ktoras z nich ma jakiegos wolnego kuzyna czy kolege. to twoja nowa szkola? nie da sie tam kogos poznac?

Gość gość
daj mail lub gg dawno nie zamoczyłem a ty się nadajesz

Gość gość
mail lub gg raz raz

Gość gość
stulejarze z kafe szaleją, bo tutaj same stuleje:O

Gość gość
nastolatki to ponętne atrakcyjne kobiety :)

Gość gość
Nie ma jak to seks z nastolatką oczywiście taką po 15 roku życia wiadomo dlaczego

Gość gość
stulejarzy stąd nie warto czytać jak chcesz poznać dużo fajnych facetów to zarejestruj się na portalu randkowym, będziesz przebierać i wybierać, na badoo jest dużo młodych, na sympatii więcej facetów niż kobiet ale trochę starszych poznasz mnóstwo ludzi z twojego regionu