Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

u przedszkolaka w grupie jelitówka a w domu 2,5 miesięczne dziecko

Polecane posty

Gość gość

co robić ? karmie piersią dzieciom dałam probiotyki- starsze- accidolac młodszej w kroplach co jeszcze mogę zrobić

Gość gość
Nic, nie posylaj do przedszkola dopóki nie minie fala zachorowań

Gość gość
ale to już zerówka

Gość gość
Nic nie rób, dobrze, ze karmisz piersią, dajesz.mu swoje przeciwciala, nawet jeżeli też się zarazi to powinno lżej to przejść. Mój mąż miał grypę zoladkowa gdy synek miał 2 miesiące, nie zarazil się, także nie martw się na zapas.

Gość gość
No to co że zerówka??? Wolisz żeby dziecko sie zarazilo i przywloklo jelitowe do domu gdzie jest taki malusZek? Gratulacje

Gość gość
do gościa 20;15 poprzedni rok mała ma w plecy- byłam w ciąży i ją zostawialiśmy w domu zawsze jak coś się działo- ale tam cały czas coś się działo- była jelitówka, była grypa, potem wszy potem bostonka a na koniec ospa na którą ja nie chorowałam. Dziecko jest nieśmiałe- nawet nauczycielka mówi że musi chodzić bo się nie ośmieli nie będzie znać dzieci itp. Nie mogę jej kolejny rok trzymać w domu bo to do niczego nie prowadzi. Jest zaszczepiona na rotawirus, młodszej jeszcze nie zdążyłam zaszczepić poza tym musiałaby ze 3 tygodnie zostać w domu

Gość gość
3 tygodnie? Bez przesady. Ja bym nie ryzykowała

Gość gość
nie posyłaj! U nas też było tak samo - całe Święta z młodszym w szpitalu pod kroplówkami spędziłam. A karmię tylko piersią.

Gość gość  ellla
potwierdzam ja też z małym 4mies na piersi wyladowałam w szpitalu córka 2i pół dała rade ale tydzień się męczyła.nie posyłaj za malutki