Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgorzatkaaaab

Karma wraca. Krotka historia o..

Polecane posty

Gość malgorzatkaaaab

Kilka miesiecy temu wyzalalam sie tu o tym jakie mam straszne zycie na emigracji. O tym jak szwagierka zrujnowala mi zycie. Zabrala znajomych, nagadala strasznym glupot, tesciowa obrocila przeciwko mnie, o tym jak przez nia plakalam o tym ze chcialam wrocic do Polski I zostawic meza przez nia. Niszczyla mnie psychicznie. Teraz karma wrocila. Ja znalazlam jakis czas temu cudownych przyjaciol. Jestesmy nierozlaczni. Szwagierka oczywiscie nie omieszkala sie tego skomentowac do moich bylych znajomych. Nagle jedni znajomi wrocili do mnie. Zrozumieli jej dwulicowosc I zwykle chamstwo z obluda. 2 miesiace temu nastepni znajomi sie od niej odwrocili. Zalowali ze zakonczyli z nami znajomsc.. ale juz jest za pozno niestety. Zostala calkiem sama. Sama jak palec. Mieszka tu 15 lat ja 3 lata. Mam wiecej przyjaciol, znjaomych od niej. Wszystko sie odwrocilo przeciwko niej. Tesciowa zrozumiala ze jestem dobra zona dla jej syna I ogolnie ze jestem dobra dziewczyna. Ona zostala sama jak palec. Chociaz jej tego nigdy nie zyczylam, to wszytsko wrocilo.. szkoda mi jej ale na niektore rzeczy jest juz za pozno. Gadam z nia normalnoe, ale dobrymi kolezankami nie zostaniemy mimo ze to ja na poczatku tego chcialam. Trzymajcie sie ludzie :) I pamietajcie zlo wraca. Predzej czy pozniej...

Gość Koronava
Coś w tym jest. Ja co prawda parę razy komuś źle życzyłam i faktycznie tej osobie zaczęło się psuć, a mi wychodziło w sumie na dobre, to co doznałam złego od danej osoby. Gratuluję szczęśliwego życia i oddanych przyjaciół - to największy skarb, jaki można dostać od losu.

Gość gość
Wiesz na twoim miejscu bym sie tak nie cieszyła tymi znajomymi. Bo co to za znajomi, którzy odwrócili się od ciebie jak nagadał ktoś im o tobie bzdur a potem wrócili? Może następnym razem ktoś znowu coś im o tobie nagada i znowu cie zostawią? Zresztą życie to nie konkurs kto ma więcej znajomych..

czyli jednak wraca...juz nie moge sie doczekac az wroci do kilku osob-w tym rowniez do mojej szwagierki :) POZDRAWIAM!

Gość gość
Zdrada męża z przyjaciółką to sytuacja podwójnie trudna sprawa teraz i ona go straciła dla młodszej od niej,dzwoni do mnie i prosi o wybaczenie nigdy przecież zabrała mi męża

Gość gość
21:28 a ten mąż to bezwolny puchar przechodny? :o