Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiskaDziewczyna

Czy 178 cm u dziewczyny to mało?

Polecane posty

Gość NiskaDziewczyna

Cześć. Jestem dziewczyną, mam 19 lat i 178 cm wzrostu. To niby dużo, ale chciałabym być jeszcze kilka centymetrów wyższa. Niestety od 3 lat nie rosnę... :( Rzadko chodzę w szpilkach bo bolą mnie od nich nogi, a bardzo chciałabym mieć choć parę centymetrów więcej. Czy macie podobne problemy? I czy sądzicie, że mam szansę jeszcze urosnąć?

Gość gość
Głupia?

Gość gość
178 to żyrafa już jest i nie dowartościowuj się tutaj :-D

Gość NiskaDziewczyna
Dlaczego głupia? To, że chciałabym mieć ponad metr osiemdziesiąt to coś dziwnego? Wysokim w życiu łatwiej.

Gość gość
Jeśli chcesz być koszykarką lub modelką to tak. 180, a nawet 178 to znacznie powyżej średniego wzrostu kobiety i takie duże babska zwracają na siebie uwagę, niekoniecznie w pozytywnym sensie. Mi tam się wydaje, że trollujesz, ale rób jak chcesz, weź sobie hormon wzrostu z apteczki siostry czy cokolwiek, okradnij aptekę.

Gość NiskaDziewczyna
Może ktoś się jeszcze wypowie?

Gość NiskaDziewczyna
Nie trolluję. Po prostu zawsze chciałam być wysoka, a jestem średniego wzrostu. I wolałabym być wyższa. A ludzie, którzy piszą, że jestem głupia sami chyba mają jakieś problemy. Może ktoś normalnie ze mną porozmawiać bez wyzywania?

Gość gość
Już jesteś wysoka głupia dziewucho. Za chwilę będziesz zakładać tematy typu, dlaczego nie mogę znaleźć sobie faceta. Albo poznałam gościa, jest super, ale ma 180cm i jak założę 5cm obcas, albo nawet małą koturnę, to wyglądam przy nim jak żyrafa.

Gość gość
Ja mam 158 i żyje mam męża 185 i kompletnie nam to nie przeszkadza. Mąż mówi, że kobiety wysokie są brzydkie z twarzy. Takie chlopki:)

Gość Piotrek121212 `
178 cm toż to już chłopisko, nie kobieta :o

Gość gość
To nie jest średni wzrost.

Gość gość
Mam 160 cm. Zakladam obcasiki, miniowe i ide z moim gościem 182 na impreze.wyglądamy świetnie. On zbudowany ja filigranowa..pasujemy do siebie..i ogólnie kobieta powinna być niższa..wydaje się taka kr**** itp..

Gość NiskaDziewczyna
Wzrost kobiet: 160-170 - Niska 170-180 - Średnia 180-190 - Wysoka Takie są przedziały wzrostu u kobiet. Więc 178 cm to średni wzrost.

Gość gość
Wracając do pytania: nie, najpewniej już nie urośniesz. Ale nie martw się, na pewno komuś się spodobasz, mimo swojego niskiego wzrostu ;P

Gość gość
NiskaDziewczyna dziś Nie trolluję. Po prostu zawsze chciałam być wysoka, a jestem średniego wzrostu. I wolałabym być wyższa. A ludzie, którzy piszą, że jestem głupia sami chyba mają jakieś problemy. Może ktoś normalnie ze mną porozmawiać bez wyzywania? x Nie jesteś średniego wzrostu!!!!!!! Jesteś głupia, bo średni wzrost u kobiety to jakieś 163-170cm. Przeciętny wzrost u kobiet to 160cm. Facet o twoim wzroście jest uważany za wysokiego. To, że ktoś c***isze o twojej głupocie, to nie znaczy, że cię wyzywa, tylko uświadamia ci fakt. Możesz chcieć mieć nawet 2m, ale nie pier/dol, że przy 178 nie jesteś wysoka, bo to właśnie jest durne, głupie podejście.

Gość NiskaDziewczyna
I proszę Was, nie wyzywajcie mnie od różnych tylko kulturalnie piszcie. Są może jakieś ćwiczenia, które stymulują wzrost organizmu?

Gość gość
Wzrost kobiet: 160-170 - Niska 170-180 - Średnia 180-190 - Wysoka Takie są przedziały wzrostu u kobiet. Więc 178 cm to średni wzrost. x Sama sobie wymyśliłaś ten podział? Co mają powiedzieć dziewczyny poniżej 160 cm (wyobraź sobie, że są takie!). Nigdy nie widziałam na żywo babki 190 cm, która urodziłaby się dziewczynką :D Może trzeba było urodzić się chłopcem i potem uciąć to i owo.

Gość gość
Ja mam 160 i żyję.

Gość gość
A ja mam 157 i żyje. ;-)

Gość NiskaDziewczyna
Nie wymyśliłam takiego podziału. A może ktoś wreszcie normalnie by pogadał? Dziewczyna 160 cm jest niska, ale to od niej zależy jak się z tym czuje. Ja chciałabym mieć 185 cm, ale nie mam i swoje 178 cm też akceptuję, ale pytam się czy można jeszcze coś zrobić, aby urosnąć?

Gość gość
NiskaDziewczyna dziś Wzrost kobiet: 160-170 - Niska 170-180 - Średnia 180-190 - Wysoka Takie są przedziały wzrostu u kobiet. Więc 178 cm to średni wzrost. x Napiszę ci jeszcze raz. 160cm to przeciętny wzrost kobiet. Nie najniższy, przeciętny. Większość kobiet tyle mierzy. Więc 169 nie może być wzrostem niskim, a 178 średnim. Ta tabela odnosi sie do facetów. Przerażająca ilość kobiet ma poniżej 160. Ty tej kruszyny pewnie nie zauważysz, ale ja mając 166 widzę, ile jest mniejszych kobiet. Pracując w grupie 200-250 kobiet nosząc takie samo obuwie w pracy jak cała reszta, na zdecydowaną większość patrzę z góry. Tylko 20% jest wyższa ode mnie, a tylko 5% z tych 20 znacznie. Jesteś wysoka i nic tego nie zmieni! Urosnać też nie urośniesz, nadrób butami. A głupia to chyba jednak zostaniesz.

Gość gość
Nie. Już nie rośniesz. Dorosłaś. Ale możesz ubierać się tak, aby wysmuklić sylwetkę (na babskich stronach są setki porad, jak to zrobić). Tylko nie przesadź, bo będziesz wyglądać karykaturalnie.

Gość gość
Na modelke trzeba być wysokim

Gość gość
Znalazłam podział wzrostu, nieważne, że też na kafe. FACET: poniżej 165 - karzeł 165-170 - bardzo niski 170 - 175 - niski 175 - 185 - średni 185 - 195 - wysoki 195+ - olbrzym I KOBIETA poniżej 150 - karzeł 150-155 - bardzo niska 155-162 - niska 162 - 172 - średnia 172 - 180 - wysoka 180+ - olbrzymka

Gość NiskaDziewczyna
No, trochę może przesadziłam z tym podziałem wzrostowym. Ale to, że chcę być wyższa to chyba nic złego, co? Jeszcze raz się pytam. Może jakieś ćwiczenia, albo coś innego? Znacie coś?

Gość gość
A.mnie rozwalił tekst że wysokie dziewczyny są brzydkie z twarzy. Filozof z gôrnej pòłki to wymyślił.

Gość gość
Nie ma. Podobno są jakieś medyczne sposoby na zwiększenie wzrostu, ale kosztowne, bardzo bolesne i też nie dają zachwycających efektów, dosłownie parę centymetrów. (słyszałam kiedyś o tym w jakimś programie o ludziach chorobliwie niskich, takich 120 cm). Wydaje mi się, że nie warto.

Gość gość
NiskaDziewczyna dziś No, trochę może przesadziłam z tym podziałem wzrostowym. Ale to, że chcę być wyższa to chyba nic złego, co? Jeszcze raz się pytam. Może jakieś ćwiczenia, albo coś innego? Znacie coś? x Nie chcesz, żeby cię od głupich wyzywano, a cały czas udowadniasz, że jednak jesteś głupia. NIE, NIE MA TAKICH ĆWICZEŃ! Weź się najlepiej podkuj. Kowal powinien zrobić takie na 3-4 cm grube.

Gość gość
gość dziś Nie ma. Podobno są jakieś medyczne sposoby na zwiększenie wzrostu, ale kosztowne, bardzo bolesne i też nie dają zachwycających efektów, dosłownie parę centymetrów. (słyszałam kiedyś o tym w jakimś programie o ludziach chorobliwie niskich, takich 120 cm). Wydaje mi się, że nie warto. x Wydłużanie kości nóg. Metoda stara, teraz chyba ulepszona, poprzez zastosowanie lepszego sprzętu. Nie warto, kiedy nie ma się jednej nogi krótszej.