Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isc czy nie

czy jest sens isc na kolejna randke jesli na dwoch spotkaniach NIE ZAISKRZYLO

Polecane posty

Gość isc czy nie

witam.jak w temacie.bylam na dwoch randkach z penym facetem,jesli o mnie chodzi to nic nie zaiskrzylo.nic a nic.czy jest sens isc na kolejna?u mnie zawsze wygladalo to tak,ze jak od poczatku nie bylo tego czegos(chemia czy jak tam kto woli)to pozniej bylo juz tylko gorzej.jednak moge sie mylic.co radzicie?

Gość gość
Nie, nie ma sensu. Widocznie nie pociągasz go. Nie sprawdziłaś się. Z tej mąki chleba nie będzie.

Gość gość
Ja uważam, że sensowny związek buduje się na długiej znajomości, a nie na podstawie dwóch randek. Jeśli ogólnie się polubiliście, to myślę, że jest sens się spotykać. Może miłość przyjdzie z czasem? :)

Gość isc czy nie
zawsze mialam tak,ze jak zaiskrzylo to myslalalm o kims,cieszylam sie na kolej ne spotkanie,bylam ciekawa co to bedzie w lozku.tym razem nic,mam inne ´ wazniejsze´ rzeczy do zrobienia,do spotkania mi sie nie spieszy,o lozku nawet nie pomyslalam.ale slyszalam juz rozne historie,ze czasem zaiskrzy pozniej.u mogos z Was zaiskrzylo po czasie? i jak dlugo czekac,tzn.dac sobie i komus szanse?

U mnie jak nie ma chemii to po prostu jestem zniechęcona i nie mam ochoty iść, a zmuszać się nie będę. Więc jeżeli ty po prostu odczuwasz brak chęci, to to chyba daje do myślenia :)

Gość gość
nie ma sensu od razu powiem

Gość gość
niestety nie

Gość gość
Jesli chcecie wiedziec co druga osoba czuje , co mysli, czy teskni, piszcie do mojej wrozki Sofii, ona Wam wszystko opisze. Korzystam z jej wrózb systematycznie i jestem bardzo zadowolona. Podaje namiary na nia ; tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Hahaha, co za debilki. Iskrzenie, motylki w brzuchu...podstawa. Hahaha. Głupie ćpunki.