Aneta Krawczyk Puszczalska 0 Napisano Wrzesień 8, 2015 Hanna Gronkiewicz-Waltz Ewa Kopacz Małgorzata Kidawa-Błońska Joanna Kluzik-Rostkowska Agnieszka Pomaska Iwona Guzowska Anna Nehrebecka Hanna Lis Monika Olejnik Justyna Pochanke Katarzyna Kolenda-Zaleska Dominika Wielowieyska Karolina Lewicka Joanna Osińska Barbara Czajkowska Aneta Krawczyk Jolanta Kwaśniewska Janina Paradowska Wanda Nowicka Kazimiera Szczuka Magda Środa Krystyna Janda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneta Krawczyk Puszczalska 0 Napisano Wrzesień 8, 2015 Wymieńcie jeszcze kogoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2015 Aneta Krawczyk podwójnie? :P Raz nie wystarczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Popieramy Kaczyńskiego 0 Napisano Wrzesień 8, 2015 Masz na myśli tę prawdziwą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2015 Nawet nie wiem kto to ale dwa razy jest wymieniona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneta Krawczyk Puszczalska 0 Napisano Wrzesień 8, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=zvhGSJ6aNRw https://www.youtube.com/watch?v=_CfqDM72nOI https://www.youtube.com/watch?v=IPQ6KPBnE4g Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneta Krawczyk Puszczalska 0 Napisano Wrzesień 8, 2015 Jak możesz nie wiedzieć kto to? Pierwsza Prostytutka IV RP! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bol dópy Napisano Wrzesień 8, 2015 Joanna Mucha. Wzbogacą ją kulturowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2015 Nie interesuje mnie polityka mam większe problemy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Popieramy Kaczyńskiego 0 Napisano Wrzesień 8, 2015 Głównym problemem tego kraju są politycy PO! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2015 Kraj mnie mało obchodzi. Bardziej moje zniszczone życie i co z nim zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Popieramy Kaczyńskiego 0 Napisano Wrzesień 8, 2015 Ja też nie wiem co zrobić ze swoim, lekko zniszczonym zdrowiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2015 U mnie wszystko jest zniszczone i nie ma czego zbierać. Powinien mnie ktoś dobić jak konające zwierzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2015 autorko debilio zgłaszam ten obleśny topik do kasacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Prokurator Teodor Szacki Napisano Wrzesień 8, 2015 Lucyno z Myślenic! Prokuratura ma cię na celowniku! Do zobaczenia w sądzie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adwokat Ludwik Ścibor Kołłątaj Napisano Wrzesień 8, 2015 prokuratura nie ma najmniejszych podstaw prawnych do stawiania oskarżeń Lucynie G. z Myślenic, chyba że po raz kolejny instytucja ta wykaże dyspozycyjność wobec trzymających władzę polityków Platformy i wytoczy proces polityczny w celu ochrony interesów grupy trzymającej władzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach