Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Będzie wojna. Przepowiednia Nostradamusa

Polecane posty

Gość gość

Ma dojść do wielkiego najazdu islamu na Europę. Ma to być starcie dwóch wielkich cywilizacji. Cywilizacji Zachodniej z Kalifatem Wielkiego Talibanu - jak nazywał Nostradamus imperium islamskie. Do Francji ma napłynąć tylu wyzbawców proroka, że kraj ten nie będzie mógł sobie z nimi poradzić. Najpierw ma wybuchnąć wojna domowa we Francji spowodowana przez żyjących w niej muzułmanów a potem krwawe walki ogarną cały kraj i nastąpi rozpad państwa. Paryż ma spłonąć z rąk swoich muzułmańskich mieszkańców. Od tego momentu mają zacząć się wielkie rewolucyjne zmiany na całym świecie które Nostradamus określa jako wielki kataklizm.

Gość gość
ała Europa Zachodnia ma cierpieć w wyniku wielkiej wojny cywilizacji. Wojna ma mieć charakter religijny, totalny. Zabijani mają być wszyscy. Starcy, dzieci i kobiety. Do Europy powróci niewolnictwo wprowadzone ponownie przez islam. III wojna światowa ma stać sie wojną religijną chrześcijaństwa z islamem. Wojną na śmiuerć i życie - któraś z tych religii musi zniknąć jak pisze Nostradamus. O prześladowaniach chrześcijan przez muzułmanów tak pisze wielki prorok Nostradamus : "To niesamowite, Porażajace ... Nigdy przed III wojną i nigdy po nie było i nie będzie takich okropności." Persage I. 13: "Wielkie ogniste zdobyczne grzyby i świetliste strzały spadając z nieba będą towarzyszyły jego pochodowi. Wojna ! Wojna ! przybędzie do dumnych i chorych republik Zachodu". Ta straszliwa wojna ma potrwać 27 lat. Polska ma być wolna od bezpośredniej okupacji islamskiej ale ma być pod jakimś wpływem islamu.

Gość gość
Z Tobą nie rozmawiam GośćWawa.

Trudno. Myślałem żeby odpowiedzieć swoją przepowiednią... ;-) Ale skoro nie...;-) To spadam... Nara.:-(

Gość gość
Tak i to taka że nie będzie końca bo to wojna domowa i wroga trudno będzie pokonać . podobnie jak na Ukrainie było w dzień Ukraińcy z Polakami dobrze żyli jak najlepsi sąsiedzi a w nocy ich podpalali i mordowali szok.

Gość gość
Nie zrobiło mi się gorzej. I nie życzę sobie takich zwrotów, Od 2 w nocy jestem na nogach to czytam. Dziwne?

Gość gość
W trakcie trwania III wojny światowej ma przyjść na ziemię kataklizm z kosmosu który spowoduje zatopienie wielu lądów i obszarów nadmorskich. Ucierpią także polskie nadmorskie pasy wybrzeża oraz Zalane zostaną Żuławy. Ojciec Klimuszko pisał, że może zginąć w Polsce nawet kilka milionów ludzi w wyniku tego kataklizmu. Ma zniknąć Hel i Gdańsk zalane przez morze. Na rycinach powyższej współczesnej mapy Peter Lemesurier naniósł zupełnie inne linie brzegowe państw niż te które znamy dzisiaj. Linie brzegowe są zaznaczone według wskazań Nostardamusa. Proszę zauważyć, że na mapach nie ma części polskiego wybrzeża oraz morze sięga od Szczecina prawie aż pod Poznań. Wpływ na zmiany klimatyczne ma mieć też masowe stosowanie broni jądrowej. Po wojnie w Europie ma zostać mniej niż połowa ludzi z czego Polska będzie najludniejszym krajem bo na jej terytorium nie będzie się toczyć wojna.

Gość gość
To tyle. Miłego dnia:)

Nie dziwne... W razie czego służę swoją przepowiednią bo ona tak nie dołuje... I ma lepsze zakończenie. A lepiej z rana się nakręcać pozytywnie.:-)

Gość gość
Nic się nie martwcie. Za kilkanaście dni pierdolnie asteroida a potem będzie wojna.

Gość gaska balbinka
wojna już była 😠 o 2 w nocy był nalot na moją bazę 😠 zniszczeń nie odnotowano 😠 były za to świetliste strzały 😠 to tyle. miłego dnia

Gość gość
GośćWawa. Zapamiętam. Dzięki

Gość gość
Czemu wszystkie przepowiednie się w jakimś stopniu pokrywają i ludzie na całym świecie są zgodni, że wszystko zacznie się jeszcze w tym roku??????

Gość gość
Nie wiem. Ale komu jak komu Nostradamus praktycznie się nie pomylił we wcześniejszych przepowiedniach. Nie chcesz Ciapatych tutaj! Niech siedzą w swoim kraju!

To jeszcze tylko powiem Ci w tajemnicy że Nostradamus był wtedy pijany i nie bierz wszystkiego co klepał na poważnie.:-) Bo tylko ja znam prawde...;-) To nara.:-)

Gość gość
O tym wiedział Jan Paweł II?

Gość gość
Już był. Nie zauważyłaś.

Gość gaska balbinka
Gromi nie było końca świata 😠 ale liczę że początku również 😠 jest jeszcze trochę ze wcześnie dla mnie :O

Gość Nostradamusss
Mam dla was przepowiednię na dzisiejsze popoludnie - wrócicie do domu, zjecie obiad a następnie obejrzycie film sensacyjny klasy C

Gość gaska balbinka
Nostradamusss dziś :D :D :D

Gość gość
podobno koniec świata będzie po wojnie...po 7 latach ucisku...fałszywy prorok, o którym wspomina Biblia to Franciszek...

Gromowładna dziś A co z końcem świata? > Odwołany... Nie słyszałaś? ;-) W radiu mówili ze ktoś mówił ze gdzieś słyszał od kogoś tam... Ale ja wiem ze dobrze słyszał tylko nie wiem skąd bo to tajemnica.;-)

Gość gaska balbinka
kuśka 🌻 wspominał o Tobie 👄 ze musi zadzwonić jak tylko mu się uspokoi w głowie :)

Gość gaska balbinka
Muszka, Ciebie jak zobaczył to złapał od razu za gazetę 😠 ale dlaczego? nie wiem 😠