Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziona1506

Zdrada przez smsy jak to rozumieć ???

Polecane posty

Gość gość
tak jasne ola jak dorośniesz to pogadamy he he

Gość gość
W przeszłości miałem "nieprzyjemność" znaleźć się w sytuacji analogicznej do Twojej, także domyślam się, jak się teraz czujesz. Przykro mi, ale moim zdaniem musisz , jak najszybciej sobie uświadomić, że pewien etap w Twoim życiu już przeminął bezpowrotnie. Nawet jeżeli mu wybaczysz to już nigdy nie będzie tak samo. Podejrzewam, że będzie Tobie bardzo ciężko ufać w przyszłości takiej osobie. Moja sytuacja była podobna do Twojej, choć nie identyczna. W moim przypadku wątek ten bardzo długo ciągnął się w moim życiu, choć obecnie jest jest już dobrze i nie żałuje podjętych wtedy decyzji. Jeżeli mógłbym Ci coś poradzić to postaraj się, jak najszybciej dowiedzieć prawdy o całej sytuacji. Uwierz mi, ale nie wiedza jest gorsza niż najgorsza prawda. Inaczej przez całe życie będziesz się zastanawiała, jak to było. Jest kilka sposób pozwalających na przybliżenie się do prawdy. Jeżeli jesteś zainteresowana to mogę poprzez email podpowiedzieć ,w jaki sposób można spróbować weryfikować słowa drugiej strony: anonim85@wp.eu . Pamiętaj o tym , że druga strona nigdy do zdrady się nie przyzna, dopóki jej tego nie udowodnisz. Twój mąż nie jest pierwszym , który zdradził. Poczytaj historie ludzi zdradzonych, ich partnerzy zawsze na początku używają tych samych obronnych sloganów w stylu: "Mamo paliłem, ale się nie zaciągałem".

Gość gość
Sk/u/r/w/iel był domatorem i cacusiem dopóki miał przebojową partnerkę z ambicjami. Pokazał swoje oblicze kiedy ją zaciążył i blachą na palcu założył niewidzialne chomąto, swołocz jedna.

Gość gość
Pokój wieś w Polsce położona w województwie opolskim w powiecie namysłowskim w gminie pokój odpiszcie mi na tym forum