Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moze byc z tego cos wiecej?

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Chciałam zapytać jakie jest Wasze zdanie na ten temat, drogie forumowiczki. ;) Otóż pracuje z facetem starszym ode mnie o 20 lat. Zawsze dobrze sie dogadywalismy, mamy wiele wspólnych tematów, doskonale sie rozumiemy, do tego stopnia, ze wiemy co drugie myśli w tym samym momencie - wystarczy jedno spojrzenie, Od pewnego czasu mam wrazenie, ze nasza relacja zaczęła sie zacieśniać. Coraz czesciej dotyka mnie przypadkowo, zaczął nawet dawać buziaki w policzek, przytulać. Chce zaznaczyć, ze nigdy wcześniej tego co napisałam w ostatnim zdaniu nie robił, zawsze trzymał mnie na dystans jesli chodzi o kontakt fizyczny. Podoba mi sie ogromnie, chyba sie zakochalam. Nie wiem co powinnam robic, myślicie, ze jest jakaś nadzieja?

Gość gość
zaczekaj na jego dalsze ruchy.... Nie angażuj się za bardzo, gdyż może on chce być dla Ciebie miły, ale nic poza tym.

Gość gość
Żonaty?

Gość gość
Czy to możliwe zeby był "tylko" miły po tym co napisałam? Byc moze nie jestem obiektywna, ale wydaje mi sie, ze jak ktoś jest miły to jest to troche mniej wyrażone. On ma juz jedna kochankę. Sadzisz, ze chce kolejnej mimo, ze mowi, ze jedna mu wystarczy?

Gość gość
Odpiszcie ;(

Gość gość
to sobie wybrałaś "kawalera"...

Gość gość
Prosiłam o odpowiedz na pytanie

Gość gość
Ok to odpowiadamy: facet to *****cz, jest stary, więc chwyta ostatnie chwile ergo na 99,99% chce cię nadziać. Chcesz łapać syfa to wskakuj na pęto.

Gość gość
Szczerze, ale dosadnie. Dzieki za odpowiedz