Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak byście potraktowały zajętego faceta który was podrywa

Polecane posty

Gość gość

Jak byście potraktowały zajętego faceta który was podrywa

Gość gość
A ty oczywiście nie znasz odpowiedzi na to pytanie... hmmm

Gość gość
Ignorancja. To jest najlepsze dla faceta, ktory nie moze utrzymac sie przy jednej kobiecie. Taki mężczyzna nie zasluguje na szacunek.

Gość gość
Zrobiłabym mu laskę.

Gość gość psycholożka
jeśli jestes nim zainteresowana to nakarz mu wziasc rozwód i wtedy pogadacie powaznie jak będzie wolny ,jeśli ci nie pasuje i cię wkurza postrasz go ze dotrzesz do jego żony ,poznasz ja i jej powiesz jak sie nie odczepi i odejdzie,będzie inna bajerzył.

Gość gość
Z liścia, dosadny kop w jaja..i po ptakach :D

Gość gość
Ja bym miała satysfakcję. Że bzyka mnie, a nie ją.

Gość gość
Co to znaczy ''jak byście''? Proszę Was, język polski nie jest trudny wystarczy się tylko trochę nim zainteresować a nie za zajętymi facetami latać.

Gość zawsze sexy
ostro:)

Gość gość
12:02 - a ty nie kopiuj to "proszę was" z Drzyzgi, skoro język polski na tyle znasz, że da się to jakoś inaczej napisać :P

Gość gość
Z kogo? Wyjdź z domu do ludzi a nie śmieszne programiki oglądasz i w główce sie już przewraca.

Gość gość
12:02 - a ty nie kopiuj to "proszę was" z Drzyzgi, skoro język polski na tyle znasz, że da się to jakoś inaczej napisać X Odpowiedź na brak umiejętnośc***isania jeszcze bardziej żenująca niż samo to słowo napisane z błędem. Litości.

Gość gość
ja uwazam ze żonaci rochacze wyszukują po prostu łatwych kobiet ,widać ma cię za puszczalska i ma nadzieje ze jemu tez dasz a potem on wroci do zony ,chyba nie liczysz na to ze sie rozwiedzie,takich to jeden na milion .

Gość gość
do 12:09 - Odpowiedź jest poprawna, nie zawiera błędów. :P A ty naucz się nie powtarzać za kimś słów. Warto używać swoich, to rozwija :P

Gość gość
Ja nie chcę żeby się rozwodził. Z żoną seksu nie uprawia, więc ja mu to daję. Tak jest dobrze.

Gość gość
Z żoną nie? Hahaha i ty mu wierzysz? Żona jest od kochania ty od bzykania

Gość gość
To nie ja pisałam o tej żonie. On akurat nie ma żony.

Gość gość
kazałabym mu spieprzać

Gość gość
Powiem co ja z takimi robię :) Nakręcam ich do granic możliwości, flirtuje, wysłuchuje o problemach małżeńskich i o fatalnej żonie, koleś coraz bardziej się nakręcę, wierzy w siebie że jeszcze może podymać na boku :P Oczywiście nigdy, ale to przenigdy z takim nic poza nakręcaniem takiego. Jak już wiem że facet jest na maksa nakręcony odprawiam z kwitkiem - i mówię żeby szybko zapieprzał do żonki i całował jej stopy bo lepszej nie znajdzie złamas jeden :D Niestety coraz częściej na takich trafiam, ale mam już swoją taktykę. Nie chciałabym być na miejscu tej żony i szanuje inne kobiety. Takich typów trzeba krótko i twardo, bo myślą że jeszcze nie wiadomo co mogą i nie wiadomo jak piękni nie są :O Żałośni frajerzy :P

Gość gość
22.51 a mi szkoda czasu nawet nie reaguję lepiej bez celu popatrzeć w tym czasie na niebo,poczytać,posłuchac muzyki,a nie marnować czas na jakiegoś pawiana

Gość gość
Ja spotykam się tylko z zajętymi. Nie ma nic złego w seksie z żonatymi!

Gość gość
jaja sobie bym z takiego gościa robiła, podobnie jak jedna tu z poprzedniczek pisała nakręciłabym go do granic możliwości, że niby strasznie mnie pociąga a potem w momencie kulminacyjnym kop w dupę i na kosmos, lubię patrzeć jak skręca takiego zdradzacza że nie może sobie na boku poruchać

Gość sakura_
Robi idiotkę z Niej...za jakiś czas robiłby i z Ciebie. Proste. Twój wybór.

jaja sobie bym z takiego gościa robiła, podobnie jak jedna tu z poprzedniczek pisała nakręciłabym go do granic możliwości, że niby strasznie mnie pociąga a potem w momencie kulminacyjnym kop w d**ę i na kosmos, lubię patrzeć jak skręca takiego zdradzacza że nie może sobie na boku p*****ać X Problem pojawia się, gdy stwierdzisz w trakcie nakręcania go , że on wartościowy jest. Wtedy role się odwracają i to ty jesteś urabiana. Już to przerabiałem niejednokrotnie

Gość gość
gość wczoraj Co za bezmózg hahahaha

Gość gość
gość wczoraj To, że nie zawiera błędów nie znaczy, że jest wartościowa merytorycznie bo szczerze? żeby zarzucac komuś, że kopiuje dwa słowa z głupiego programu telewizyjnego to trzeba być naprawdę kretynem. Wybacz ale jak nie masz się już do czego doczepić to po prostu tego nie rób bo w ogóle Ci to nie wychodzi. Szkoda, że ludzie uważają sie za mądrych a tak naprawdę nie reprezentują sobą nic.

Gość gość
Problem pojawia się, gdy stwierdzisz w trakcie nakręcania go , że on wartościowy jest. Wtedy role się odwracają i to ty jesteś urabiana. Już to przerabiałem niejednokrotnie x Żonaty facet, ktory zarywa do innej NIGDY nie będzie wartosciowym facetem. Jedno z drugim się po prostu wyklucza.