Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość trójka

włączcie radiową TRÓJKĘ Uchodźcy.

Polecane posty

Gość gość trójka

Program "Za i przeciw" "Uchodźcy w Polsce" - tak czy nie? Może być ciekawie.........

Gość gość
szukają bogatej opieki socjalnej, to nie są uchodźcy

Gość gość
Poprawność polityczna, oszukują nas!

Gość gość
~A : 80 tysięcy uchodźców w Polsce. Nie 11 tysięcy, a nawet blisko 80 tysięcy uchodźców trafi do Polski? Komisja Europejska potwierdza: każdy uchodźca będzie miał prawo ściągnąć swoją rodzinę do kraju, w którym otrzyma status azylanta. KE nie mówi tego wprost, by dodatkowo nie niepokoić społeczeństw UE, ale - jak ustaliła korespondentka RMF FM - może to oznaczać liczbę imigrantów nawet siedmiokrotnie większą niż ta, którą przypisała nam w swoim dokumencie Komisja Europejska. (RMF24) Czytaj więcej na http://www.rmf24.pl

Gość gość
jednorodne kulturowo i etnicznie społeczeństwo TO JEST WARTOŚĆ!!!

Gość gość
WŁĄCZCIE!!!!! TRÓJKĘ

Gość gość
my nie wspieramy uchodźców , wspieramy niemców!

Gość gość
dlazcego mnie spamują jak chce coś wkleić

Gość gość
WŁĄCZCIE!!

Gość gość
podnoszę

Gość gość
Zapraszają uchodżców a mi rentę zabrali i nie mam na wykupienie lekarstw. Co za kraj!!!Jestem juz starszą osoba żeby nie było ze młody

Gość gość
oni nie są chętni do pracy, oni sa rozczeniowi podobno w polsce sa głodne dzieci... kto się o to martwi? Tylko jako karta przetargowa przy wyborach! Może niech wrócą nasi, trzeba tu inwestoawc, a nie w 'uchodźców'

Gość gość
właczcie!!!!!!!!!!

Gość gość
ZA: 22% PRZECIW: 78%

Gość gość
BRAVO POLACY TAK TRZYMAĆ

Gość gość
Niestety mieszkam w de i nie mam radia ,ale powiem wam,że nikt tu nie będzie tak jak w Polsce na PO tak tu nikt nie zaglosuje na makrele. Nie dajcie się nabrać na te propagande, codziennie tu przybywają tysiące ,a Niemcy tracą cierpliwość niestety władza jest przeciwko obywatelom , można mieć kłopoty za antyimigracyjne komentarze w internecie, ludzie chcą protestować,ale nie mogą! Ciągle gdzieś podpalane ośrodki , u mnie w mieście nie ma z tym problemu ,ale to do czasu bo gdzieś ich będą musieli ulokować. Najgorsze,że mieszają ich razem i oni toczą między sobą walki demolujac otoczenie. Nikt ich w Europie nie chce tylko politycy! Mam rodzinę w Anglii i tam jest podobnie. I jeszcze odnośnie tego,że oni w Polsce nie zostaną. Jeśli zostaną zarejestrowani w Polsce i wyjada do innego kraju to zostaną do Polski zawróceni!

Gość gość
SKOPIOWANE - Moja córka z zięciem rok temu wybudowali domek jednorodzinny w Austrii. Dwa tygodnie temu pojechali na wakacje i wczoraj wrócili do domu. Okazało się, że podczas nieobecności w ich domu zamieszkało kilkunastu uchodźców! Włamali się i doszczętnie zrujnowali wszystkie pokoje. Wszędzie pełno zaschniętego błota, ogromny fetor wydobywający się z łazienki i toalety. Gdy zapchali ubikację zaczęli wypróżniać się do wanny i umywalki! Całe dno wanny pokryte kałem! Gorzej jak zwierzęta! Z kuchni i salonu zniknęła część mebli, ponieważ okazało się, że nieproszeni goście palili nimi w kominku, a sprzęt AGD RTV po prostu wyparował. Żeby jeszcze tego było mało, uchodźcy wszczęli awanturę gdy zięć kazał im się wynosić. Zanim przyjechała policja grozili mojej córce, że ją znajdą i zgwałcą! Jesteśmy wstrząśnięci! To co się tam wyprawia jest nie do pomyślenia. Strach wyjść na ulicę. Córka chce wracać do Polski jak najszybciej i wcale się jej nie dziwię. APEL DO PREZYDENTA=====ZAKAZAĆ WJAZDU TEJ DZICZY NA TEREN NASZEJ OJCZYZNY !!!!!!!!!!!!!!!!!