Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jeszcze nigdy nie czułam się tak samotna

Polecane posty

Gość gość
gość z 17:07 odezwij się proszę, chciałam porozmawiać o terapii. Od niedawna sama korzystam ale jeszcze jestem bardzo zagubiona.

Gość gość
Głowa do góry! Życie nie zawsze jest kolorowe. Kazdemu zdarzają sie przykre momenty w życiu w których czuje się zupełnie samotny. Ale nie poddawaj się! Kobiety muszą być silne bezwzględu na to czy obok jest mężczyzna. Otworz się na ludzi, znajdz pozytywne aspekty w tej sytuacji. Lepiej ze teraz się z nim rozstałas, pamiętaj że mogło być gorzej, później gdy byłoby poważaniej, z dziećmi.. zawsze dbaj o siebie! Zwłaszcza o zdrowie! Idź na badania i działaj! Siedząc na tyłku i płaczac nic nie zmienisz a chyba nie chcesz by ten stan trwał długo. Pozdrawiam! :)

Gość gość
gość 10:30, jestem, mogę spróbować coś pomóc, zostawiam mój numer gg, jeśli masz ochotę to odezwij się 53099328

Gość gość
kurcze, nie ma gg, jesli nie byłoby kłopotem to jestem pod mailem kropelka213@interia.pl/ byłabym wdzięczna za kontakt :)

Gość gość
nie oceniaj mnie. Nigdy, przenigdy nie byłam pijana. Na imprezy też nie chodzę, jedynie co to lampka wina okazjonalnie. Wczoraj też się nie upiłam chociaż byłam już u kresu.