Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzna z dzieckiem.

Polecane posty

Gość gość

Ma ktos doswiadczenie w tej kwesti? Dziecko ma 8 lat.Ja jestem panna i nie mam dzieci. Ale nie wiem, czy ktos lepszy sie jeszcze trafi. Bardzo go lubie i nie chcialabm kogos przekreslac przez to, ze ma dziecko.

Gość gość
ja mam też dziecko, trochę młodsze ale też mam nadzieję że życie jakoś mi się ułoży:)

Gość gość
nie przekreślaj go bo niby dla czego:) ja też mam dziecko które kocham i będę zawsze bardzo kochał ale chciałbym poznać kobietę swojego życia z którą będę konie kraść itp.

Gość gość
jeżeli to dziecko to chłopczyk, a facet jest brunetem to lepiej uciekać:-)

Gość gość
jesli jestes panna to szukaj bezdzietnego , wspomnisz moja rade

Gość gość
gosc 21:54 a jesli spotkasz swoja kobiete, to bedzie na rowni wazna co dziecko, czy dziecko bedzie wazniejsze? pytam zupelnie niezlosliwie, jestem ciekawa...

Gość gość
Tutaj dziecko powinno byc wazniejsze

Gość gość
to sorry, ale niech taki mezczyzna zapomni o zwiazku. Przeciez jak sie ma zone i dziecko to przeciez tez sa na rowni wazne, a dziecko nie jest wazniejsze od zony? Wedlug mnie tacy tatusiowie powinni zostac sami, albo niech bedac bezdzietnym poszukaja kobiety dla ktorej dziecko bedzie wazniejsze od nich i szybko im przejdzie ochota na zwiazek. Juz nie mowie, ze kobieta powinna byc wazniejsza, choc moze, ale powinno byc przynajmniej po rowno jesli mezczyzna mysli powaznie o zwiazku.