Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Oto jakie hobby ma kciukiem, chyba zaraz padne ze śmiechu

Polecane posty

Znalazłam jej post na ten temat. I takie coś uważa się za mądrzejsze ode mnie. To jej hobby, tytuł tematu brzmi "Jakie hobby uważacie za ciekawe? Czym powinna się interesować kobieta?" I oto co odpisała Kciukiem :classic_cool: "ja mam męskie rozrywki, lubię chodzić po lesie z maczetą, szukać czaszek, czasem rzeźbić, kocham piercing, ale i kobiece: zrywać kwiatki, przytulać do drzew, czytać książki, a w szczególności gotowac." Kciukiem moja droga, masz jakąś dziedzine o której wiesz tak dużo, jak ja o historii? :) Pochwal się :)

http://f.kafeteria.pl/temat/f1/lubicie-film-ogniem-i-mieczem-p_6276616 Podyskutujesz ze mną w tym temacie o roli religii w kształtowaniu się polskiej państwowości? :D A może wolisz jakiś dyskusje na jakiś inny temat dotyczący historii. Zawsze jestem chętna na miłą historyczną pogawędke z inteligentnym towarzystwem. Przecież jesteś inteligentna, a przynajmniej tak twierdzisz :D A może porozmawiamy o ideach politycznych? Tyle pisałaś o tym "znaczku A na koszulce". A ja bym chciała wiedzieć co sądzisz o libertarianiźmie :) Lubię od niedawna dorobek ksiązkowo-filozoficzny Ayn Rand, ta ideologia ma w sobie cos pociągającego, jest tak bardzo indywidualistyczna, nie sądzisz? :)

Gość gość
Znowu zaczepiasz ludzi ruda pokrako?:D

Gość gość
Nox3lia w*****iaj

Gość gość
Powinna jej nie odpisać, tylko ją olać

Gość gość
Ale jaja, ale jaja