Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćza  abrocja6

o co chodzi z ta ustawa o abrorcji????

Polecane posty

Gość gośćza  abrocja6

rozumiem ze mohery bronia ale kiedy z g****u ok rozumiem ze bronia zycia ze chore ok rozumiem ze bronia zycia ale??? KIEDY ZAGRAZA ZYCIUKOBIETY?//-NIE ROZUMIEM... CZYLI co mamy pozwolic za smierc??/bo zarodek.. siedzi i decyduje??nie kumam, co z a debilzm wogole

Gość gość
no i takiej logiki nie zrozumiesz ani Ty, ani ja, ani wielu innych, bo tego się nie da zrozumieć

Gość gość
chodzi o to że jak cię zgwałcą to nie będziesz mogła dokonać legalnie aborcji. Nawet jeżeli zwyrodnialec zgwałci 13latkę to będzie musiała urodzić dziecko z gwałtu....

Gość gość
ok -gwalt .. jestem w stanie pojac ich rozumowanie... moherowe..ale ze jak umiera kobieta nie ratujemy jej?

Gość gość
Ale przeciez projekt ustawy został odrzucony więc nie bardzo rozumiem o co to larum. Ustawa zostaje niezmieniona czyli dopuszcza się dokonanie aborcji jeśli ciąża powstala w wyniku czynu zabronionego czyli g****u, płód ma wady letalne czyli smiertelne i jeśli ciąża zagraza zyciu kobiety.

Gość gość
na szcescie rzad taki zj****yy nie jest.. ale ja dalej nie kumam... co do glowy moherom przyszlo?????????????? ze pozwalamy umrzec??/

Gość gość
No dobra teraz zostala odrzucona a co bedzie jak pis bedzie mialo wiekszosc? Przeforsuja i to i wiele innych "cudeniek"

Gość gość
Dokladnie, pis juz krzyczy. To byla piata proba zmienienia tej ustawy w tym roku. Gdzie my zyjemy?

Gość gość
7malta irl ma podobnie..nie daj boze tam trafic....zarodka reatuja kobiety nie???

Gość gość
Ustawa nie przeszla, ale nie brakuej im znowu tak duzo glosow. Najlepsze, ze w wiekszosci to faceci chca kobiety zmuszac do rodzenia w nieludzkich okolicznosciach.

Gość gość
Ciekawe co dzieje sie z takim dzieckiem urodzonym przez 13 latke, z g****u. Panstwo przewidzialo jakies dotacje?

Gość gość
teraz wicej mniej aborcji za to wiecej ''matek Kasi'' albo dzieci zostana zabite w najgorszej sytuacji, albo oddane do adopcji, bo nie kazda kobieta chve wychowywac dziecko ktore przypomina jej o brutalnym g****ie

Gość gość
* teraz bedzie mniej aborcji...

Gość gość
Ciekawi mnie dlaczego zycie nienarodzone jest w PL warte wiecej niz narodzone. Matka sie nie liczy, ale zarodek tak. Jak politycy tlumacza zmarnowane zycie takiej 13 latki? A jak w wyniku ciezkich przezyc (np oddanie do adopcji) popelni samobojstwo, to panstwo wezmie odpowiedzialnosc? Banda debili.

Gość gość
ja uważam, że ogólnie aborcja powinna być dozwolona, bo to nie nikt inny tylko kobieta bedzie musiala rodzic a potem sie tym dzieckiem zajmowac, wieec powinna miec prawo do wyboru czy urodzi czy nie

Gość gość
Dokladnie. Zreszta co za kraj. Jak chcesz dziecko to nie mozna (IVF), jak nie chcesz to masz urodzic...

Gość gość
mam nadzieję że Ci co głosowali na Dudę zmądrzeją i na PIS nie zagłosują i dojdzie to do ich pustych mózgownic że PIS to właśnie rodzenie dzieci gdy ciąża zagraża matce no i jak umrze matka to oni zarodek będą ratować no debile, albo gwałt no niech każdego z PIsu i głosujących na nich urodzi takie dziecko no proszę jacy odważni decydować za inne kobiety. Zamiast się zająć czymś normalnym to marnują pieniądze. Pamiętajcie że ustawa nie weszła bo PIS nie miał większość w innym razie by weszła.

Gość dewdwedwe
No przykro mi ale jeśli PO znowu wystawi sadystycznego mordercę zwierząt i abnegata umysłowego na poziomie niedorozwoju jak Komorowski, to znów będę musiała głosować na popaprańca jak Duda. Niestety sarna z krzesłem na głowie nie kandydowała. A takie g****o jak projekt tej ustawy oczywiście nie przejdzie. Marnują tylko czas ale może dobrze że nie szkodzą w innej sferze w tym czasie. Ogólnie powinniśmy rozpirzyć wszystko w tym kraju ale jak mieliśmy szansę na zmianę systemu wyborczego w kierunku większej odpowiedzialności osłów, to ludzie na referendum nie poszli. Ot, widocznie jesteśmy stadem baranów które potrzebuje sterowania, nawet gdy steruje idiota.

Gość gość
PiS chce zabronic badan prenatalnych, bo ich zdaniem to fanaberia, kobieta ma rodzic, nie ma prawa wiedziec czy dziecko jest zdrowe, plod nie ma prawa do operacji w lonie matki, kobiety zgwalcone maja urodzic, jezeli ciaza zagraza zyciu matki to trudno, widocznie Bog postanowil wezwac ja do siebie, ciazy pozamacicznej tez nie wolno przerywac i usuwac jajowodu, kobieta ma umrzec, bo tak chce Bog!!! To wasz pierdzielony pisik!!!!

Gość gość
Pani Kaja Godek jest nawiedzona .Jak dla mnie ona powinna sie leczyc . Jak kedyś ta ustawa przejdzie to będzie porazka . Zycie kobiety mniej wazne niz plód .

Gość Jakie to żenujące
Politycy powinni zająć się rodzinami którym nie starcza na życie, a nie aborcją.Tempe mają umysły.Co taki debil może wiedzieć o aborcji gdy jest stary cherchel?Kto bedzie chciał usunąć wyjedzie za granice i po problemie.Tylko w Polsce panuje taki debilizm - niestety.