Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znam ponadprzecietnie inteligentne osoby ktore studiowaly na prywatnej uczelni..

Polecane posty

Gość gość

czy to nie dziwne?? znam takie osoby i o dziwo studiowaly na prywatnej uczelni i nawet nie próbowaly skladac papierów na panstwowe prestizowe uczelnie. zal mi ich bo i tak sa oceniani jako debile bo na facebooku maja napisane ,ze skonczyli prywatna uczelnie a nie ujot itd.. taka prawda..stereotypy są silniejsze. glupek ktory skonczyl ujot zawsze bedzie mądry wg ludzi .a mądry ktory skonczyl prywatna bedzie debilem. ja skonczylam uniwersytet pedagogiczny w krakowie i powiem szczerze ,że poziom byl niski okropnie..nic sie nie uczylam prawie,a siostra moja skonczyla prywatną i nocami zakuwala straszliwie..ciągle miala stres itd..duzo wiecej egzaminow niz ja i wymagania wykladowców z kosmosu.. siostra miala w liceum nawet swiadectwo z paskiem i byla bardzo zdolna a poszla na zaoczne i prywatne bo chorowala na nerwice.. i czesto nasi wspolni znajomi mowią:"twoja siostra to glupsza niz ty chyba bo skonczyla prywatna...." a prawda jest taka ,że to ja w liceum mialam problemy z nauką ,a ona byla mega zdolna. także stereotypy rządzą wszystkim i warto skonczyc panstwowy uniwerek:)wtedy nikt sie nie bedzie smiał z was:)

Gość gość
owszem warto skończyc państwowy uniwerek ( choc niekoniecznie jego filie w Pcimiu Dolnym ) . Jest tez sensowna liczba prywatnych uczelni.

Gość gość
jest też sensowna liczba dobrych prywatnych uczelni

Gość gość
A jakie to sa te dobre prywatne? Jaskonczylam UJOT i potem licencjat na malej prywatnej i stwierdzam szczerze i obiektywnie ,że ciężej było skończyć prywatną:)serio:)poziom na ujocie niższy,ale prestiż uczelni się przydał w życiu:)

Gość gość
Swiadectwo z paskiem masz za kucie, nie za inteligencje

Gość gość
popatrz na rankingi szkół wyzszych to sie dowiesz, które są dobre :D