Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuję porady!Pomóżcie:(

Polecane posty

Gość gość

Hej ! Mam nietypową sytuację, od 7 miesięcy spotykam się z chłopakiem 8 lat starszym.Mam 18 lat a on 26..Bardzo nam na sobie zależy, jesteśmy razem lecz moja mama o tym nie wie,ponieważ nie toleruje takich związków i wiem, że robiłaby wszystko bym nie spotykała się z nim, a ja po prostu nie potrafiłabym tego wytrzymać..Wszyscy mówią nam,że jesteśmy cudowną parą.Dobija mnie ta cała sytuacja, nie wiem co mam robić...

Gość gość
8 lat różnicy to nie tragedia, w sumie w tym wieku to nawet lepiej, bo znaleźć odpowiedzialnego 18-20 latka graniczy z cudem. Co cię obchodzi zdanie matki, to twoje życie i to ty decydujesz o wszystkim.

Gość Alicja 1995
Dziewczyno nie przejmuj sie mamą ja z początku miałam podobnie że nie akceptowali mojego faceta (on jest starszy 6 lat) zabraniali mi sie spotykać itp. ale zobaczyli że uciekam z domu osukuje ich tylko po to żeby spotkać sie z nim. Wierze że i ty znajdziesz w sobie odwage żeby dać sobie z tym rade

Gość gość
To jest tak, że ja robię wszystko żeby się z nim widzieć na chwilę ale każdego dnia... Niestety moja siostra go zna i buntuje całą rodzinę przeciwko...Może kiedyś był inny ale tylko dla tego że też miał ciężkie chwile w życiu jak ja...On nie ma mamy ja taty..Teraz jest inny zmienił się strasznie..Znam go kilka lat, bardzo mocno go kocham lecz u mnie w domu nie jestem traktowana jak pełnoletnia tylko nadal jak dziewczynka.Wiem,że się martwią o mnie ale na prawdę czuję się przy nim bardzo bezpiecznie. Już kiedyś miałam mega awanturę właśnie o niego więc wyparłam się że z nim nie jestem i nie będę chyba, że poczekam kilka lat i wtedy,ale to po prostu kłamstwo, nie potrafię wytrzymać dnia bez niego. Jest mi strasznie źle z tym, bo i jego to męczy, ze musimy się ukrywać..

Gość gość
Spokojnie, mój pierwszy facet był11 lat starszy ode mnie :D Ja to dopiero musiałam kombinować, żeby nikt się nie dowiedział. Miałam 16 lat - on 27. Spotykaliśmy się 4 lata.

Gość gość
17.52 śmierdzi pedofilem...

Gość gość
Nie bardzo. Miałam 16 lat, jak zaczął podbijać do mnie. Ale rzadko go widywałam wtedy. Prawie 18 jak pierwszy raz uprawialiśmy seks. Ale z perspektywy czasu patrząc, też byłabym przeciwna jakby moja córka miała tyle starszego faceta. Najzabawniejsze jest to, że od wielu lat jestem z kimś innym, jestem mężatką , mam dziecko, a jemu został sentyment :)

Gość gość
Tylko u mnie jest inaczej.. nie spieszy mu się z współżyciem ale po prostu jest kochającym chłopakiem