Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

W Dudzie pokładamy nadzieję

Zaostrzenie ustawy antyaborcyjnej!!!

Polecane posty

Gość gość
spie/rda/laj

Gość gość
też pokładam nadzieję, że jak autorka zajdzie w ciążę która zagraża jej życiu albo jak zostanie zgw/ałcona to umrze albo będzie wychowywać chore dziecko, które całe życie będzie jej przypominać o gw/ałcie - życzę z całego serca

Gość gość
autorka to znana na kafe prowokatorka, która koczuje tu od lat i zaklada non stop durne tematy jak ten, nie wiem czy wiecie ale ona kiedys pisala na kafe jako facet, ona sama nie wie jakiej jest płci

Ja jestem osobą głęboko wierząca i wiem, że te gwałty, te zagrożeni życia matki to kara od Pana Boga ponieważ ludzie izolują się od niego. Co więcej jakim prawem usuwać dziecko, które jest chore? to eutanazja, której jesteśmy wszyscy przeciwni.

Gość gość
no bo katolicyzm to ograniczenie umysłowe! wierzysz w jezusa który cierpiał i został zbawiony dlatego wydaje ci sie (i milionom innych ludzi) ze aby doznac szczescia musisz cierpieć. I co wiecej sama swiadomie lub podswiadomie doprowadzasz do sytuacji w których cierpisz, życie z tyranem bo jest twoim meżem, rodzenie chorych dzieci albo dzieci w momencie kiedy nie można im nic dac i wychodzisz z siemie żeby miały co jesc to tylko nieliczne przykłady. Jak sobie o tym pomysle to czuje sie oswiecona i ciesze sie z tego.

Gość gość
jak najbardziej popieram nawet psy mają ten przywilej że jak cierpią to można im skrócić cierpienia a starsi ludzie to juz nie

Gość gość
Kobieto idź się lecz! Nie masz prawa, decydować o życiu kobiety! Zajmij się sobą jak każdy normalny człowiek!

Gość gość
Ani rząd, ani kościół, nikt nie ma prawa sterować życiem kobiety, a zwłaszcza mężczyźni, których interesuje jedynie zad i służalczość kobiety!

Gość gość
Popieram aborcje, eutanazje, zmiane plci i malzenstwa homoseksualne. A ty piej dalej razem ze swoim niedorobionym prezydencikiem slugusem karlowatego, zakompleksionego prezesika hahaha

Gość gość
Najlepsze jest to ze za kilka lat aborcja i tak bedzie legalna i w Polsce a dla chcącego nic trudnego-co za oroblem wyskrobać sie nawet w ojczyźnie? Kasa=nie ma rzeczy niemożliwych! Jestem za aborcja, zamiana płci, eutanazja i homoseksualizmem i nawet choćbyście sie zes:rali to nic nie zmienicie :D

Gość gość
I dlatego, drogie myślące Panie, trzeba iść na wybory. I głosować przeciwko PiS. Bo inaczej będziemy mieli kolejne próby zaostrzenia ustawy, może nawet za skutkiem w postaci braku dostępu do badań prenatalnych. Nie jestem za PO, nie wiem na kogo pójdę głosować, bo prawdę mówiąc wybór słaby. Ale jak czytam o tych oszołomach z PiS to wiem, że muszę głosować przeciwko nim.

Gość gość
ktos ci trafnie napisal :D spie/rdalaj

Gość gość
Pod względem tych ciapakow wole PiS bo tak łatwo ich tu katole nie wpuszcza :D ale ostatecznie zagłosuje na Kukiza

Gość gość
Nawiedzona paniusiu niedlugo do polski przyjada hordy muzulmanskie ktore gwalca kobiety zbiorowo. Zobaczymy jak bedziesz spiewac jak ty zajdziesz po tym w ciaze...

Gość gość
To byl obywatelski projekt ustawy. Ileś tam tysięcy osób ja podpisało. Ciekawa jestem ile by podpisało, gdyby uprzedzili, że co druga, losowo wybrana osoba podpisująca, będzie musiała wychowywać takie dziecko. Pewnie nie znaleźliby wymaganej ilości.