Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boję się zrobić test ciążowy

Polecane posty

Gość gość

teoretycznie w ciaży nie powinnam być. ale oczywiscie mam pewną fobię i strasznie się boję. dość odważnie zabawialismy się z chłopakiem i nie było żadnego zabezpieczenia. boje sie, że na palcach mogł przenieść spermę tam gdzie nie powinien. w sumie nie doszło do pełnego stosunku, ale i tak cholernie się boje. było to dwa tygodnie temu. jest mi niedobrze, chce wymiotować, ciągle biegam do toalety. test jest juz kupiony, ale nie mogę przelamać się i go zrobić

Gość gość
Uspokój się, zrób test, a seks zacznij uprawiać dopiero, kiedy dorośniesz i przestaniesz się bać co miesiąc, że mogło się to skończyć poczęciem dzieciaka.

Gość gość
powiem ci, że chyba masz racje. Seks jest dla ludzi odpowiedzilannych. będę się bała co miesiąc****anikowała, szkoda nerwow. Zwłaszcza, że jestem młoda, a mój chłopak jeszcze młodszy

Gość gość
No tak, cieszę się, że wiesz o co chodzi. Bo tu nie chodzi o jakiś konkretny wiek, kiedy człowiek jest gotowy na seks, tylko o to, żeby był na tyle dorosły, że w razie ewentualnej wpadki (żadne zabezpieczenie nie daje 100% pewności, to wiadomo nie od dziś), był w stanie wziąć odpowiedzialność za nowe życie. Pozdrawiam.

Gość gość1245
Miałam kiedyś taką samą sytuację jak Ty i również się bardzo bałam. Test był negatywny. Głowa do góry :)

Gość gość
ale co? mamy zrobic ten test za ciebie? myslisz, ze jak go nie zrobisz, to odsuniesz ciążę? jesli jestes w ciązy, to juz jestes i po ptokach, czy zrobisz ten test czy nie