Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzuux

Moj chłopak namawia mnie na seks, a ja nie jestem na to gotowa. Co robić?

Polecane posty

Gość Zuzuux

Mam 17 lat. Mój chłopak 16. Jestem z nim 3 miesiące, a on już ciągle gada o seksie. On zrobił to pierwszy raz ze swoją byłą dziewczyną jakiś rok temu, a ja jestem jeszcze dziewicą. Jak się spotkamy, to on cały czas o tym gada, strasznie naciska, powtarza, że mnie kocha i dlatego chce to zrobić, że bedzie mi dobrze, nie bede żałować, a ja wiem, ze bede, ze nie jestem gotowa psychicznie na to, a on tego nie rozumie, nie rozumie w ogole co to znaczy nie byc gotowym, ja mu powtarzam, ze boje sie ciąży, a on wtedy odpowiada, ze nie zajdę, przecież są gumki, on zna osoby, które cały czas to robią i nic itp. Za każdym razem kiedy mu odmawiam, on robi sie smutny i przygnębiony, nie rozumie mnie kompletnie jeśli o to chodzi. Nie grozi mi zerwaniem ani nic, ale strasznie naciska. Ja nie chce jeszcze tego robić, nawet nie wiem, czy jestem pewna tego związku, nie wiem, czy aby na pewno go kocham, to moj pierwszy chłopak, nie wiem jak to jest z innymi. Strasznie boję się ciąży, jestem w połowie liceum, co ja zrobię, gdy nagle pojawi sie dziecko? On powtarza, ze nawet nie chce o tym myślec i ze nie zajdę na pewno. Poza tym boje sie samego bólu, to on odpowiada, ze poleci tylko krew i tyle. Ostatnio jak mu o tym wszystkim powiedziałam i ze mam wrażenie, ze chodzi mu tylko o jedno, to sie uspokoił, uznał, ze no dobrze, przecież nikt mnie do tego nie zmusi, ale ja wiem, ze to sie nie skończy. Co ja mam robić?

Gość gość
zająć się nauką!!!

Gość gość
jeśli nie jesteś gotowa to w życiu się nie zgadzaj i nie ulegaj bo będziesz później na 100 % żałować a jak mu wytłumaczyć to już ciężka sprawa, powiedz może że nie jesteś gotowa, że za krótko jesteście razem i żeby nie naciskał i nie zaczynał caly czas tego tematu, po prostu jeszcze nie jestes na to gotowa i tyle, jesli mu zalezy to zaczeka a jeśli nie to jego strata

Gość gość
NIC NIE RÓB Powiedz że nie chcesz :) a jak cie bedzie szantażowac ze odejdzie to niech spada !

Gość gość
Pogoń gnoja!

Gość gość
ROZSTAŃ SIĘ Z NIM !!!

Gość gość
Jestem facetem, dużo starszym od Ciebie i powiem Ci pogoniła gnojka ;) Jak kocha to zaczeka. Swoją drogą w waszym wieku jakoś nie myślałem żeby panienki zaliczać...