Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś z Was używała wcierki przyspieszającej wzrost włosów Kaminomoto?

Polecane posty

Gość gość

Czaję się na nią, ale cena odstrasza. Blogerki zachwalają, no ale może to wpisy sponsorowane...

Gość gość
podchodzę sceptycznie do produktów na które nagle jest wielki boom na blogach od czasu gdy się nacięłam 2 razy: wszędzie zachwalany loumanizer i podkłady mineralne annabelle minerals. A co do wcierki - mi najbardziej pomogły nie gotowe wcierki tylko domowe kuracje żyworódką, pokrzywą i kozieradką

Gość gość
Ale czy na Kaminomoto jest wielki boom? Chyba nie, ja znalazłam posty tylko na 2 czy 3 blogach. Używałam kiedyś pokrzywy i skrzypu, efekt fajny, ale musiałam robić nowe napary co 2 dni, teraz nie mam na to czasu. Kozieradka ponoć jest wielkim hitem, ale mnie po niej potwornie swędzi głowa. Nie ukrywam, że 4 cm-mc Azjatyckiego Cukru zrobiły na mnie niesamowite wrażenie, bo chciałabym nie kurację długofalową, a właśnie uderzeniową, by odrosły mi ścięte włosy, parę cm, jak najszybciej

Gość gość
To może chociaż ktoś się orientuje w jej rodzajach, bo widziałam na all różne kolory, jakaś złota, zielona, i nie wiem, która najlepsza na porost, czym się w ogóle różnią.