Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

same k***y i szmaty mam tego dość

Polecane posty

Gość gość
Halo temacie, co tam mówisz?! Cooo? Milczysz! Prowokacja? Miasto Namysłów? Rzeczywiście treściwy temat.

Gość gość
No czytam właśnie ten temat i dochodzę do takiego wniosku że kobiety to pod ludzie

Gość samaSmutna
:D 🖐️ zapraszam do Namysłowa

Gość gość
Najgorsze, że tego nie da się zatrzymać. Powstają filmy, filmiki, piosenki. Piosenki napisane przez gości, którzy zruch@li tysiące prostytutek, którzy mówią o tym, jakie dziewczyny są bezmyślne i puszczalskie, a te szmaty nadal nic nie widzą, a jeśli już jakaś dostrzeże swoje zachowanie (bo według kazdej z nich, one nie robia nic złego) to od razu tłumaczą, że to niby prawiczki tak je krytykują... Będzie już coraz mniej związków, a co dopiero małżeństw, bo już kazdy to widzi, nawet te pustaki z dyskotek, którzy tylko chleją i zadają sie z takimi laskami, już też zaczynaja to zauważac.. Ale co z tego? Przeciez one glownie szmaca się z idiotami 40+, a tacy jak wiadomo nie maja wyższych uczuć i w kazdej kobiecie widzą tylko seks... :(

Gość samaSmutna
ciesze sie że poruszyłem ważny temat ale wiecie ze w Namysłowie mamy browar Namysłow ?

Gość gość
co ty k***a p********z sięgnełaś dna .. i tyle..!!

Gość gość
Namysłów to miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. W latach 1975-1998 miasto administracyjnie należało do starego woj. opolskiego. Prawa miejskie uzyskano ok. 1249 roku.

Gość gość
poruszylem?? t o zdecyduj sie czy facet czy baba jesteś ....

Gość gość
hahah temat zniknął ///ktoś sobie zwyczajnie jaja zrobił .. :

Gość gość
samasmutna, wiemy że macie taki browar. Na podkarpaciu jest bardzo popularny. Dzisiaj widlakiem przeniosłem z 10 palet Namysłowa. Jutro Ci foto zrobie :)

Gość samaSmutna
hehe ok :D Trzeba promować Namysłow :D

Gość gość
A piłeś Namyslowa? Bo ja w sumie to jeszcze nigdy. W sumie nie pije wcale, ale butelka Namysłowa wyglada „apetycznie" haha :)

Gość gość
coraz głupsze to forum :-/ :-/

Gość gość
Leżajsk to Śląsk!

Gość samaSmutna
popijam prawie codziennie :D to była prowokacja chciałem zebrać ludzi i powiedzieć wszystkim że Namysłów to piękne miasto :D

Gość gość
żałosna ta "prowokacja " .....

Gość gość
Z tej dziewczyny może jeszcze być dobra matka-Polka. To, że w potrzebie musiała sobie radzić nie przekreśla jej dalszego życia. Wasze żony też tak robiły ale nic wam o tym nie powiedziały. I co? Macie rodziny i żyjecie w nieświadomości.