Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiej cechy wygladu faceta ktory Cie podrywa nie akceptujesz

Polecane posty

Gość gość

Jakiej cechy wygladu faceta ktory Cie podrywa nie akceptujesz

Gość gość
natręctwa chamstwa

Duża nadwaga, zepsute zęby, zez, bardzo duży trądzik, brudne ciuchy, tłuste włosy, tatuaże na twarzy, różowe ubrania. Chyba tyle.

Gość gość
to ja dodam: pomaranczowego pyska po solarium pelnych butow podczas upalu brudnych butow gdy reszta odstrzelona wlosów na zelu na mokrego szczurka blyszczacej bizuterii

Gość gość
Brzydki ryj Zbyt krótkie lub za długie włosy Nadwaga

Gość gość
Haze jak ty wygladasz jak gowno to jak sie mozesz wypowiadac? masz tak zj****y charakter ze uciekalbym gdzie raki zimują hehe :D

Gość gość
Zapachu wody kolonskiej/perfum Nalanego ryja Budowy ciała po siłowni Butów "trumniakow" Obcisłej koszulki na napakowanej klacie Żelu we włosach Jak jest stary

Gość gość
I tepego ryja i spodni "bomber"

Gość gość
brak wydepilowanej nog, rak, plecow, klaty zarost/brody zniszczona cera chodzenie w nie modnych ubraniach

Gość gość
I te wiesniackie brody "na drwala" zapuszczane dla sxpanu i na siłę robione tatuaże żeby być cool, śmieszy mnie to

Gość gość
tak samo na sile te zarosty

Gość gość
zepsute zęby skarpetki do sandałow

Gość gość
a moze byc kootas w reku?

gość dziś Haze jak ty wygladasz jak gowno to jak sie mozesz wypowiadac? masz tak zj****y charakter ze uciekalbym gdzie raki zimują hehe smiech.gif x ja na swój wygląd nie narzekam, podobnie jak na powodzenie :D

Gość gość
ale kootasa w ręku byś zaakceptowała czy nie?

Gość gość
Stary, niski i chudy, łysiejący, zaniedbany tj. Tłuste włosy, żółte zeby, śmiedzące ciuchy. Jeszcze typ bardzo napakowanego koksa, dresa i typ z litrem żelu we włosach, złoty łańcuch, rozpięta koszula w jaskrawym kolorze wiecie o co chodzi :)

Gość gość
Same stare panny, ale za to jakie wymagania :D

Gość gość
nie wiem dlaczego ale cieszy mnie fakt, ze żadna nie wspomniała o smierdzeniu wódą, papierochami i braku stempla na czole od wydziału ruchu drogowego o posiadaniu prawa jazdy

Gość gość
i drugim stemplu na koootasie o ukończeniu wyższej uczelni. takiego kootasa mozna wpuścić do szpary w imie poprawy jakosci puli genetycznej narodu a nawet ludzkosci:)

Gość gość
i najlepiej jeszcze trzecieego stempla na dooopie zrobionego butem jakiejś korporacyjnej szychy, świadczącego o tym że jego posiadacz należy do nich coo gwaranutje dostane życie i prestiż. pies was jepał wy koorfy piertolone. robicie z facetów c**y gorsze od was. w dodatku za darmo a raczej w porozumieniu z ludźmi którym też to jest na rękę. nie chce takiej jepanej ściery jako towarzyszki życia. niech se idzie ciągnąć lache za kase tym któzy ją mają

Gość gość
wydepilowane nogi i ręce? Który normalny facet depiluje nogi i ręce. Ja jako facet powiem że nawet jakbym podrywał miss Ameryki Południowej i ona chciałaby żebym się cały wydepilował od stóp do głowy to powiedziałbym takiej dowidzenia. Trzeba zachować honor i męski wygląd a nie przypominać drugą kobietę. Może jeszcze ptaka sobie obciąć

Gość gość
Brudne włosy/paznokcie/zęby/ buty/ciuchy. Tego nie toleruję. Rysy twarzy i sylwetka mają dla mnie o wiele mniejsze znaczenie. Nie przeszkadzają mi również "wpadki" typu błyszczące wisiory, skarpetki do sandałów itp, bo to jest tyko facet i nie musi się na tym znać - od tego będzie miał kobietę, żeby o to zadbała.

Gość gość
to akurat pewnie był tekst jakiejs zarosnietej feministki;) co do ptaka to sama by go ci obcieła:D

Gość gość
"Brudne włosy/paznokcie/zęby/ buty/ciuchy. Tego nie toleruję." xxx łysi szczerbaci naturyści z powywrywanymi paznokciami!!! macie swoje pięć minut:D

Gość gość
a tak hipotetycznie jakbym jechał na randke z tobą pociągiem, który miał opóźnienie w dodatku rozładował mi sie telefon w związku z tym musiałem biec na skróty przez haszcze żeby sie nie spóźnić na spotkanie na które z wyżej wspomnianych powodów dotarłem nieco przyblocony i spocony? tjaka by była twoja reakcja? nie to żeby mnie to szczególnie interesowało z twojego powodu. po prostu jestem ciekaw odpowiedzi

Gość gość
dobra nie spiesz sie. przymyśl to dobrze a ja se odsapne bo zaraz bede biegł na powotny:D

Gość gość
Gość z 00:00 No tak, oczywiscie wy to od kobiety wymagacie depilacji całego ciała, łacznie z brzuchem i rękoma. A wam to sie klaty czy pach nawet nie chce ogolić.

Gość gość
no i co? mogłabys sie określić? wiem, że to straszny dylemat. musiałabyś złamać swoje zasady a tego nikt nie lubi a przynajmniej tak twierdzą. doba czas minął.

Gość gość
wielki come back zarośniętej feministki z jakźże zaskakującą ripostą.