Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już nie jestem za przyjęciem uchodźców do Polski, byłam, ale już nie

Polecane posty

Gość gość

Poczytałam o tym więcej, widziałam parę filmików i wiem, że to a najlepszej sytuacji darmozjady i dlatego pchają się do Niemiec, gdzie jest socjal, a w najgorszym razie to zakamuflowana armia IS potwierdza takie przypuszczenie uważam, że będzie źle, tylko nie rozumiem dlaczego tylu Niemców pozytywnie reaguje na przybyszów...czemu? sam temat uchodźców już rozpiertala Unię- Niemcy zamykają granicę, co jest złamaniem jednej z podstawowych cech UE nie są wdzęczni za każdą gościnnośc, chcą tylko Niemiec nie szukaja pomocy dla rodzin, gdyż są to sami mężczyźni...początkowo reagowałam jak Samarytanin, ale teraz już nie-sprawa śmierdzi

Gość gość
napisałam to: po samarytańsku...uważałam, że ludziom trzeba pomagac, że przeciwnicy uchodźców to ludzie mentalności katolskiej i nacjonalistycznej ale teraz wiem, że nie ma to znaczenia, gdyż istnieją powody obiektywne za tym, by ich nie wpuszczać zła wiadomość: może tu nie byc ani jednego muslima, a jak wybuchnie wojna z nimi i tak zostaniemy w nią wciągnięci

Gość gość
Bo wśród 20 zdrowych sprawnych chłopów jest jedna kobieta z dzieckiem...

katolskiej i nacjonalistycznej x ach no tak, bo tylko lewactwo jest zdolne do wyższych odruchów serca:D chuj tam, że lewacto, takie jak Ty nie zdaje sobie nawet sprawy z tego, w jakim g*****e byśmy wszyscy byli gdyby nie dbałość o naród i religię, w g*****e w jakim jest np. teraz Francja:D

Bo wśród 20 zdrowych sprawnych chłopów jest jedna kobieta z dzieckiem... x no i? ta kobieta z dzieckiem została wykorzystana, czy mamy leczyć cały świat ze wszystkich jego bolączek? ojojojojoj zginie mały terrorysta, jak my to przetrwamy?

No cóż, krew się gotuje. A uchodźcom wrze.

Gość gość
k*******.dzieci sreci i ta z******ta wrażliwośc na dzieci dorpowadza do upadku rodziny, a jak widać i całe społeczeństwa ta wrażliwośc na dzieic każe ich wam przyjmować tutaj i patrzcie co mały wam pokazał- prawdziwe oblicze

jakoś lewactwo europejskie nie jest wrażliwe na krzywdę EUROPEJSKICH kobiet i dzieci, które tu nastąpi przez ich politykę za 20-30 lat

Gość gość
Tzw. prawicowe oszołomy, czyt. ludzie myślący racjonalnie, jak zwykle miały rację.

Temat uchodźców drażni mnie na każdym kroku... Zastanawiam się tylko dlaczego nasze kochane publiczne media kreują wizerunek uchodźca jako biednego człowieka bez dachu nad głową, który uciekł, aby uchronić się przed śmiercią... Dlaczego telewizja nie pokaże filmików jak te bestie torturują kobiety?! Internet aż huczy od takich materiałów! Nasz rząd, skoro jest taki otwarty na uchodźców, niech sam przyjmie pod swój dach po jednej takiej "biednej rodzinie" i zobaczymy co wtedy... ;) Jak dla mnie powinniśmy pójść za ciosem i jak inne państwa wybudować mur obronny... Podejrzewam, że nie tylko ja chciałabym żyć w normalnym, spokojnym, cywilizowanym kraju...

Powinniśmy zjednoczyć się z Węgrami, Czechami, nawet Bułgarią.

Gość gość
Jak Niemcy zamknęły granicę, polski rząd OD RAZU powinien powiedzieć "Świetny pomysł, my też zamykamy". Merkel i Szulc nawet by nie beknęli.

Polski rząd to nierząd, premier miękkim ch.. robiona. Nie potrafi podjąć samodzielnej decyzji.

Gość gość
bekneliby- bo oni zamykają je po to, bysmy to my wzięli więcej uchodźców wielu niemców przykleiło kolorowe rysunki pt welcome to germany co nimi kieruje?

Niemcy kierują się tanią siłą roboczą, jeśli okaże się, że uchodźca nie spełni ich warunków, wywalą go na zbity pysk. Nieproduktywny uchodźca jest pasożytem, a oni oczekują taniej siły roboczej.

Gość gość
tylko kompletny idiota może być za przyjmowaniem uchodźców :o

Gość gość
"Nieproduktywny uchodźca jest pasożytem, a oni oczekują taniej siły roboczej." Chyba cos nie tak z ich matma, albo z logika. Nie ma szans, ze te nieroby odrobia to co na nich wyda panstwo juz na samym poczatku, nie mowiac juz jakikolwiek zyskach dla gospodarki; kto tu komu ciemnote wciska. Niemcy doprowadza do wlasnego upadku, oczywiscie pociagajac reszte Europy; mam de ja vu, a wy? ;)

Gość gość
Nie żal mi kobiet, dzieci, mężczyzn. Jedynie starców byłoby mi żal, a starcy i chorzy zostali na wojnie. A te pasożyty posciągają tu swoje plemiona jak juz dostana socjal nie martwcie sie. Przyjdzie burka z 8 dzieci a jeszcze muslim na boku z durnymi Polkami zrobi sobie bachory. Najprawdopodobniej z feministkami, których do tej pory żaden facet nie chcial.

Gość gość
Tego arabskiego dzieciaka z filmiku trzeba natychmiast odebrać jego rodzicom i umieścić w rodzinie zastępczej, bo biologiczni rodzice już go zdemoralizowali

Gość gość
Niemcy zostali oglupiani propaganda,ale wierzcie mi,że już zwineli transparenty z napisem welcome. Czytając komentarze na niem. stronach widać,że są przerażeni. Tylko trochecza późno. A ten strach rodzi agresję , więc dobrze nie będzie gdy z jednej strony mamy tu rozszczeniowych i coraz bardziej sfrustrowanych imigrantów ,bo wcale tak różowo nie jest jak się spodziewali,a z drugiej strony coraz bardziej wkurzonych Niemców otwierających oczy,kiedy ich dzieci boją się iść do szkoły czy spacer bez doroslego. Z zamkniętych granic nie ma się co cieszyć dopuki nie zostaną uszczelnione nasze granice na wschodzie,dokąd teraz celowo przekierowano tłum. Na Ukrainie bojownicy IS maja się całkiem dobrze ( https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=8dGuyYSypgk ) i chyba tylko czekają na ta fale co pozwoli im zwerbować następnych tuż u naszych granic.

Prawie 80% z tych emigrantów to mężczyźni... jak oni wyobrażają sobie znaleźć kobiety? :o Już teraz wiecie czemu tyle czyta się o gwałtach wszędzie tam gdzie są większe ilości emigrantów.

Gość gość
Jeżeli już trzeba brać uchodźców to powinny być to wyłącznie kobiety, dzieci,osoby starsze i niepełnosprawne. Na cholerę pchają się tu młodzi silni faceci w wieku poborowym? Oni powinni walczyć za swój kraj.

Gość gość
Myrevin dziś Prawie 80% z tych emigrantów to mężczyźni... X Kobiet na wojnę się nie bierze