Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mążkkkkkk

Wiecie co zrobiła moja żona...przeczytajcie

Polecane posty

Gość mążkkkkkk

Cały tydzień nie gotuje bo wracamy o różnych porach z pracy (wiec nie gotuje).....a w niedziele jak jesteśmy razem to ugotowała mi spaghetti....ze słoika. Makraron z paczki plus chemiczny sos za 3.50 podgrzany na patelni i jak tu jej nie kochac :(

Gość gość
ja bym ci ugotowała rosołek z makaronikiem , na drugie rolady kluseczki i kapustka i nawet deser by był jakiś :p

Gość gość
A co ty jej ugotowałeś?

Gość gość
skoro oboje pracujecie zawodowo , skoro wracacie o różnych porach to dlaczego ty niczego nie ugotujesz ?

Gość mążkkkkk
dzieki. fajnie że są takie kobiety jak ty :) nie chodzi mi zeby moja zona stała cała niedzielę przy garach ale JEDEN obiad w tygodniu to mogłaby sie bardziej postarać

Gość gość
bo od gotowania jest baba durna pi/zdo !! To jej psi obowiązek, baba ma siedzieć w kuchni przy garach. Koniec kropka. Jak ja będę miał babę to będzie chodziła jak w zegarku

Gość gość
a ty nie mógłbyś się postarac ugotować jeden obiad w tygodniu ? dlaczego ?

Gość mążkkkk
wiedziałem ze bedzie pytanie dlaczego ja nie ugotowałem... po prostu nie potrafie, w domu zrobie wszystko położe kafelki pomaluje sciany, naprawie kran itd ( też bym mógł powiedziec maluj ty czy co innego) jakiś podział obowiązków musi być ale że by ugotować chemie i to raz w tygodniu to poczułem sie zlekceważony :(

Gość gość
może zróbcie coś razem ? zaproponuj jej że w niedz zrobicie razem jakis fajny smaczny obiad

Gość gość
a ja wiedziałam , że będzie taka odpowiedź - nie umiem . nie umiesz ? to się naucz .

Gość gość
Ciesz się że na kolację nie dała d**y sąsiadowi.

Gość gość
nie znasz jej od dziś ... chyba zawsze tak było ?

Gość mążkkkkk
To według ciebie jak trzeba bedzie zrobić remont łazienki to mam jej powiedzieć, naucz sie i rób, tak ?.....pewnie nie bo facet to ma nie narzekać tylko porobić wszystko i jeszcze ugotować i to RAZ w tygodniu

gość dziś bo od gotowania jest baba durna pi/zdo !! To jej psi obowiązek, baba ma siedzieć w kuchni przy garach. Koniec kropka. Jak ja będę miał babę to będzie chodziła jak w zegarku x U mnie leciałbyś na kopach, w podskokach.

Gość mążkkkkk
ona potrafi gotować ale woli oglądać tv a ja zajmuje sie dzieckiem, w tym tygodniu powiem jej żeby nie gotowała w niedziele, pojade do mamy zjeśc coś normalnego....pewnie bedzie cięzko urażona

Gość gość
a dlaczego nie ? skoro domagasz sie równych praw to niech bedą równe prawa . wiele kobiet przeprowadza drobne remonty lepiej niż niejeden mężczyzna. Kłopot tylko w tym , że nie miałbyś wtedy czoła domagac sie niedzielnych obiadków . A skoro jesteś taki rozgarniety że malowania i remonty przeprowadzasz to co to dla ciebie machnąc obiad ?:)

jesteś strasznie sztywny..Nie możesz wspólnie zaprosić żony do gotowania?Może być to fajny wstęp do deseru ;)

Gość gość
Zebys się nie zdziwil. Kochanek posiedzi u was trochę :)

Gość gość
dzieckiem ?:) przecież oboje pracujecie to kobieta ma wraca po pracy , zajmował sie dzieckiem i jeszcze gorące kolacje robi a pan i władca bdize leżał na sofie i strzelał gilami ?:D do roboty leniu .

Gość gość
nie ma jak u mamy :D

Gość gość
Widziały gały co brały.

Gość gość
Trudno, jak bym zjadł kiełbase smażoną czy jakieś jajka na boczku (co potrafie sam zrobic) to chyba bym nie wyszedł gorzej niz jeść chemie w niedziele, a remontu na pewno by nie zrobiła i kto by wyszedł na tym gorzej ?

Gość mążkkkkk
dzieckiem ja sie głównie zajmuje, o co chodzi z tym kochankiem bo nie rozumie

Gość gość
no to w czym problem ? trzeba było smażyc tą kiełbas i jeszcze zonie zaproponować a nie leże i czekać. jak widzę brak inicjatywy to największa wada młodych mężczyzn. oprócz oczywiście latania do mamusi :D .

Gość gość
jest RÓWNOUPRANIENIE autorze, którym ciągle tak się zasłaniacie, to teraz my się nim zasłonimy :) i nie tłumacz się remontami, zepsutym kranem itd. bo remonty to się raz na kilka lat robi, no może niektórzy raz na rok

Gość prawik26
chciałbym tyle zarabiać żeby żona(przyszła) nie musiała pracować zawodowo i moglibyśmy jeść zdrowo a nie chemie

Gość gość
Makraron z paczki plus chemiczny sos za 3.50 podgrzany na patelni A co w tym takiego? Sam kup żarcie i sobie rob.

Gość mążkkkk
acha problem rozwiązany bede smażył kiełbase :) i wszyscy bedą szczesliwi, jaka polecasz ? śląską czy podwawelską ?

Gość matst
Twoja Zona powinna tak samo często gotować ci obiady , jak ty często robisz remont w łazience lub naprawiasz cieknące krany.