Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bialaczekolada22

KŁAMSTWO W ZWIĄZKU

Polecane posty

witam. zacznę od początku..jestem z moim chłopakiem od 2 lat , obecnie znajduje on się w USA od miesiąca, pozostanie tam jeszcze miesiąc..przed wyjazdem byliśmy świetną parą , chociaż decyzja o wyjezdzie wywołała na mnie sporo złych emocji..teraz kiedy jest juz tam od miesiaca staram sie zeby ten czas upłynął bardzo szybko , wiec wieczorami w weekendy zajmuje sie czyms , wychodze ze znajomymi i chodzę na imprezy (na każdej jednak pamiętam o tym ,że jestem zajęta i czekam na mojego chłopaka)...ostatnio chłopak oklamał mnie..wyszedł w sobotę na imprezę i nie pisnął ani slowa o tym..jedynie jak juz wrocil zadzwonil ,bo stwierdzil ,ze obudzil sie w nocy....jak sie pozniej okazało wtedy dopiero wrocil z dyskoteki...nie mialam o niczym pojecia dopoki nie wynikło to z rozmowy z jego mama..bylo mi strasznie przykro..''moj partner mnie oszukuje ? czemu ?dlaczego ? skoro ja mówię mu o najdrobniejszych sprawach...'' stwierdził ,ze nie powiedzial mi ,bo wie jak on zle sie czul kiedy ja wychodzilam na dyskoteki a on na mnie czekal (w USA tam gdzie sie znajduje ,jest 7 godz roznicy czasowej) ...jestem bardzo emocjonalna , strasznie nawrzeszczałam na niego i zagrozilam nawet koncem związku ...bo czemu ja potrafie mowic mu o wszystkim a on tak bezczelnie mnie oklamuje ? prosze o jakas radę...nie wiem co mam dalej zrobic... bardzo sie przestraszył , był załamany..tylko kto tu powinien byc ''ZAŁAMANY''

Gość gość
Pobudzam się ręką