Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiem wam prawdę życiową bardziej przyda się to młodym

Polecane posty

Gość gość

gdy jesteśmy dziećmi marzymy wciskają nam że marzenia się spełniają a to kompletna bzdura gdy jesteśmy nastolatkami zauważamy że nie jest tak jak chcemy że nic się nie udaje ale dalej nam wciskają że się wszystko ułoży przecież jesteśmy jeszcze młodzi a to nie prawda jesteśmy dorośli i w tedy widzimy że jesteśmy jeszcze w większym g*****e niż byliśmy i to się nigdy nie zmieni tylko pogarsza marzenia nigdy się nie spełniają chyba że masz farta albo urodziłeś się w bogatej rodzinie ale 90% ludzi siedzi w g*****e

Gość gość
Wiara czyni cuda i nie mam na myśli tej religijnej :)

Gość gość
Prawda jest taka że jak jesteś nieżyciowym udacznikiem który zawsze szuka winnych i wini wszystkich i do okoła to rzeczywiście z marzeć nici. Moje się wszystkie spełniły i spełniają.

Gość gość
właśnie to jest kit ludziom wciskany wiara daje ci nadzieję ale wynik ostateczny to g****o! wierzysz i nie doczekasz się nigdy to ułuda

Gość gość
mów za siebie, mnie mówili, że marzeniom trzeba pomóc i wszystko mi się układa ;)

Gość gość
Marzenia są dla naiwnych romantyków, to cele się realizuje.

Gość gość
marzenie może zmienić się w cel ;)

Gość gość
To nie do końca tak. Czasami marzenia się spełniają. Ale człowiek jest tylko chwilke zadowolony, a potem sam nie wie za co się dalej zabrać. I życie staje się puste nudne i męczące.