Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oglądacie żony Hollywood?

Polecane posty

Gość gość

Oglądałam wczoraj jeden odcinek i bardzo rozbawiła mnie Iwona. Dziewczyna niby ma kasę, a wygląd typowej dziuni z wiejskiej potańcówki. Zachowanie zresztą też. Dowód, że klasy nie da się kupić

Gość gość
Nie oglądam programów przeznaczonych dla intelektualnych ameb.

Gość gość
gość dziś Nie oglądam programów przeznaczonych dla intelektualnych ameb. XXX Za to siedzisz na kafeterii, czyżby to były twoje wyżyny intelektualne?

Gość gość
a ja lubie popatrzec jak zyja ludzie bogaci

Gość gość
Zdarza mi się obejrzeć ale nie kojarzę żadnej po imieniu.

Gość gość
Za to siedzisz na kafeterii, czyżby to były twoje wyżyny intelektualne? x Mistrzyni ciętej riposty widzę. Imponujesz mi.

Gość gość
totalne pustakowo jak to kasa potrafi zepsuc czlowieka

Gość gość
One są bogate - polskie k***wki.

Gość gość
raczej ich mezowie

Gość gość
a ja właśnie się nasłuchałam w zapowiedziach i wczoraj obejżałam jeden odcinek. Myślałam że zobacze chaty i ciuchy w wielkim stylu. Kiedyś widziałam na ttv wille sławnych ludzi czy coś takiego i tam właśnie super gust, piękne meble, garderoby no klasa, klasa. Fajnie się to oglądało i lekko dość. Natomiast wczoraj jak zobaczyłam tę niunie od piesków z siwym utlenionym na jednolity kolor łbem i ciemną konturówą na różowiutkich ustach poprostu odpadłam. Następna ta Helena starsza taka. No co z tego, że ma kasę? wyglądała jak Krycha z warzywniaka siwe blond pióra, grzywka po środku czoła natapirowana jak 20 lat temu i te ciuchy channel w którekolwiek by się nie ubrała to tak je zestawiała, ze wyglądała mega wieśniacko i tandetnie no jak jakaś stara baba z bazaru. Kurde patrzę czasem na ten czerwony dywan przy okazji festiwali filmowych a tam eleganckie diwy. Włączam żony hollywood, a tam tandeciary wszystkie jednakowo ostrzykane, jednakowo utlenione no ja prdl! I te chałupy cygańskie bizancjum kolumienki, sztukaterie i drapowane zasłony :/ za takie pieniądze. Żal i bezguście jak wyglądają tak mieszkają, tak się ubierają i tak się zachowują.

Gość gość
polskie programy tego typu sa nieciekawe wręcz głupawe :P Ja bardzo lubie program "Keeping up with the kardashians" kocham tych ludzi ;) zwłaszcza kloe chociaż kim tez jest ok.

Gość gość
No fakt straszne wieśniary kupa kasy i zero klasy :o Ja wyglądam o niebo lepiej bez tej kasy, a jakbym te miliony miała to już w ogóle. To jest kwestia jakiegoś wyczucia jak widać za milion dolarów też można wyglądać jak wiejska dziunia jak się tego wyczucia nie ma.

Gość gość
Tez mieszkam w LA i widzialam jeden odcinek z ciekawosci jak bylam ostatnio w PL, i co mnie uderzylo, to to ze niektore z nich nie zyja wcale ponad stan. Maja normalne domy, nawet zwykle mieszkania a garderoby i laznienki calkiem podrzedne jak na warunki tutaj. Bylam zdziwiona bo to zwyczajne babeczki zadne bogaczki. Oprocz chyba tej od nieruchomosci.

Nie oglądam tego serialu, jakoś mnie nie pociągają takie seriale. Aczkolwiek mignęły mi te "żony" gdzieś w tv czy w internecie. Nie mam ochoty tego oglądać i nie rozumiem osób, któe mają tyle wolnego czasu, żeby takie seriale całymi dniami śledzić!

Gość gość
Rzoumiem ze bardziej pociaga Cie Kafeteria. Musze cie wiec zmartwic, to mniej wiecej ten sam poziom ;)