Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak jest z popularnością imienia ANNA u małych dzieci ?

Polecane posty

Gość gość

Ile w waszym otoczeniu jest małych dziewczynek o imieniu Ania takich do maks 5 - 6 roku życia W wieku około 30 w góre jest dużo ale jak to jest z małymi dziewczynkami Chce dać to imie córeczce ale nie wiem czy nie będzie 10 w klasie ???

Gość gość
NIE ZNAM ZADNEJ małej Anny... mam wrazenie, ze mają je dziewczyny 25+ teraz w przedszkolach dominują Julki srulki (to jakas masakra po prostu), Maje (obrzydliwe imie), Amelki, Nikole, Zuzie, Marysie, Hanie imion typu Wioletta, Paulina, Eliza prawie w ogole nie slysze

Gość gość
nie znam żadnej małej Ani, ale myśle, że daleko mu do julek czy lenek, jest ładne, ponadczasowe i pewnie wielu osobom sie podoba ale więcej niż 2 w klasie pewnie nie będzie ale i tego pewnie nie, teraz inne imiona są na topie, śmiało daj to imie jeśli ci sie podoba

Gość gość
Anna piękne imię

Gość gość
Ja znam 3 male Anie jedna na niemal roczek druga 3 latka no i w 1 klasie.

Gość gość
Pracuję w dużym (krakowskim) przedszkolu i mogę powiedzieć, jak to wygląda u nas - otóż imię to pojawia się sporadycznie. Przez ostatnie pięć lat mieliśmy tylko jedną Anię (jako ciekawostka: miała siostrę Kasię - również jedyną przez ten czas). Popularne są Hanie, ale Anna to w zasadzie aktualnie bardzo oryginalne i rzadko spotykane imię :)

Gość gość
W tym pokoleniu Anie "wymarły" ;) za to Hani jest niezły wysyp...

Gość gość
ja również nie znam żadnej małej Ani

Gość gość
w samej warszawie w tym roku było tylko ok.17 nadań tego imienia, więc sama przyznasz,że mało a w tamtym ok.84

Gość gość
Znam tylko jedną.

Gość gość
Z takich małych to znam 3.

Gość gość
Moja corka ma na imie Hanna i jest jedna w przedszkolu . Anna tez jest jedna . Za to popularne sa u nas Maja , Julia , Nadia ,Zofia

Gość gość
znam dwie małe anie

Gość gość
nie boj sie nie bedzie wysypu tego imienia, przynajmniej jeszcze nie teraz, bo to imie dziewczyn 25+, czyli terazniejszych i przyszlych matek, te 25,30,40 lat temu to imie bylo bardzo popularne, kto z nas nie ma choc jednej kuzynki Ani?(no ja mam 2) albo cioci Ani(tez mam 2) a w mojej klasie w podstwowce byly 3 Anie a w LO 4Anie. Wiec mysle,ze jeszcze kilka lat trzeba poczekac, teraz na topie sa Hanki i Zoski potem bedzie czas Anek:)