Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie kocham swojego chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Mam pewien problem, mam wrażenie że przestałam kochać swojego chłopaka nie jestem z nim długo, ale juz mam go dosyć grzecznie mówiąc,nie chce mi sie już mu odpisywać a kiedyś sie denerwowałam jak nie odpisał mi przez 5 min . Do tego zaczął sie odzywać mój byly w ktorym bylam zakochana po uszy. Mam straszny mętlik.. Ten z którym jestem nie odpisuje już jak kiedyś i to mnie też of niego odtrąca, za to byly pisze do mnie ze mu strasznie na mnie zalezy . Co mam zrobić... Pomocy!

Gość gość
Chłopaki nie są do kochania, tylko do prozy życia, a jeśli ci na prozie nie zależy, to gnaj za sercem i emocjami.

Gość gość
Klasycznie jedziesz na dwa fronty? Nie odchodzisz od obecnego, bo może z byłym jednak nie wyjdzie? Nie bądź żałosna. zrywaj z tamtym i potem flirtuj z byłym.

Gość gość
a nie boisz się eksmisji z domu rodzinnego jak do niego wrócisz po waszym burzliwym rozstaniu,znam taką której tak zagrozili

Gość gość07
Otrząśnij się dziewczyno. Dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi, a byłemu pewnie coś nie wyszło, albo swędzi go pała. Jak do aktualnego chłopaka nic nie czujesz to to zerwij i nie mydlij mu oczu, bo na siłę to się wbija gwoździe i nic z tego nie będzie

Gość gość
musisz wiedzieć do którego ci bliżej

Gość gość
a takie rzecz czy jest ktoś ci bliski, to się czuje mniej więcej tak wyraznie jak to,że się chce do kibla,albo co zjeść organizm w danej chwili potrzebuje