Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja 16 letnia córka rozsyła swoje nagie zdjęcia za pieniądze pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Nie mam zbyt wiele czasu teraz bo idę do pracy ale muszę już to z siebie wyrzucić. Dziś rano się o tm dowiedziałam. Jestem w szoku! Proszę napiszcie mi gdzie mogę szukać pomocy sama nie wiem co i jak powinnam zrobić. Nie radzę sobie z tym. Do zobaczenia popołudniu .

Gość gość
Mogę prosić link do zdjęcia ?

Gość gość
Daj link do zdjęć, to udzielimy kilku porad.

Gość gość
Ja bym zaczęła od rozmowy z córką. Być może sam fakt, że o tym wiesz, trochę ją zniechęci. Jak to nie pomoże, to zawsze jest jeszcze pedagog szkolny albo poradnia pedagogiczna.

Gość gość
To jest problem ----psycholog raczej i to doświadczony i to szybko. Sprawdź towarzystwo córy no i pytanie czy tylko wysyła czy też nagabuje w sieci starszych panów ...

Gość gość
Ani psycholog, ani tym bardziej żaden pedagog szkolny; to rzadko kiedy pomaga, co najwyżej zniechęci jeszcze bardziej do rozmowy. To ty jako matka powinnaś porozmawiać z córką,choć to zależy jakie macie relacje,bo jeśli takie sobie,to może nic z tego nie wyjść. Pokaż jej film "Galerianki",żeby wiedziała jak się takie coś może skończyć,podsuwaj jakieś artykuły ,książki,filmy o małoletnich prostytutkach, o niewolnictwie seksualnym.. Ja rozumiem,że na razie,póki co, ona "tylko" wysyła swoje nagie fotki,a nie spotyka się z mężczyznami za pieniądze,ale to bardzo cienka granica jest. I rzeczywiście,przyjrzyj się jej koleżankom; prawdopodobnie robią to samo lub posuwają się jeszcze dalej. A pod presją towarzystwa ,zwłaszcza kiedy jest się w tym wieku,można zrobić wiele rzeczy. No chyba,że żyjecie w biedzie,dziewczyna się wstydzi,chce mieć fajne ciuchy,telefon itp. To by poniekąd tłumaczyło taką formę "zarobku",co oczywiście nie znaczy,że to pochwalam. W dzisiejszych czasach seks jest towarem,który sprzedaje się świetnie,i to w każdej formie. W dobie komputerów i internetu jest osiągalny praktycznie dla każdego; czy to przez jakieś sex-czaty, czy kamerki internetowe, czy ogłoszenia w internecie od zawodowych prostytutek...

Gość gość
to niezla gigantka, wspolczuje

Gość gość
Zabrac komorke I wylaczyc internet w domu. Do tego powazna rozmowa bez cyckania sie. Jak nie podejmiesz drastycznych dzialan to zaraz bedzie galerianka a potem zacznie szukac sponsora.

Gość xmagmx

Pomocy! wysłałam chłopakowi zdj w staniku i mnie szantażuje ze wrzuci do neta,nie widać twarzy,ja mam jego nagie zdj i powiedziałam mu ze jak on wstawi moje to ja jego olał to i powiedział żebym sobie wstawiała. Mieszka ode mnie 10km,ma 19 lat,a ja 16 dobrze się uczę i nie sprawiam kłopotów rodzicom.Co mam zrobić?

Gość Ja tak robiłam

Ja tak robiłam w szkole średniej, lecz nie wysyłałam zdjęć swoich, tylko z neta, jest ich pełno :P 

Dobrą kasę się na tym robiło ;) 

Wiem o dwóch moich kolegach, którzy też tak robili ;p Naiwnych się doi :D