Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stasiu31

Ucieczka przed islamem ! Jaki macie plan?

Polecane posty

Gość Stasiu31

Mieszkamy z zona w szwecji ktora stala sie wylegarnia islamu. Poniewaz mamy male dzieci i nie chcemy aby zyly w krainie g***tow rozwazalismy powrot do Polski , niestety widze ze polski rzad chce przyjac kilka tysiecy ciapatych jaj, i je starsnnie wysiadywac. Czy orientuje sie ktos jak wyglada sprawa emigracji do Rosji? Trzeba miec pozwolenie na prace?

Gość gość
Ja mieszkam w de i tu też robi się syf,więc mam zamiar wiać do Polski i bronić ojczyzny

Rosja ma w d***e twoje pozwolenie na pracę, aby tam zostać musisz starannie uargumentować co cenisz w tym kraju oraz znać język w stopniu podstawowym i wykazywać chęci do jego nauki oraz asymilacji z Rosjanami, a także mieć spory kapitał w postaci rubli i najlepiej gdybyś chciał się budować lub kupić tam dom, a nie wynajmować.

Gość gość
bronić ojczyzny ? :d a po huja pojechałaś wcześniej do de ? trza było siedzieć w polsce całe zycie

Gość gość
Plan jest taki aby.wszystkich muzułmanów wysłać do Izraela. Niech oni ich utrzymują.Mają na to kupę kasy.

Gość gość
Zostaje Azja albo Ameryka Południowa.. W ostateczności Australia, bo tam dużo dziwnych robali jest

Gość gość
Tez sie zastanawiam nad Rosja lub Bialorusia. kulturowo podobne,jezyk tez latwy do nauczenia. kur... gdyby ktos powiedzial mi 5 lat temu ze bede rozwazal wyjazd do rosjii....eh

Gość gość
I bardzo dobrze, teraz wszyscy Polacy wroca ze Szwecji, Anglii, Niemiec. Będzie nas wiecej, będziemy silni i będziemy walczyc. A Niemcy i reszta niech się sami z terorrystami uzeraja. Jaki plan?ja też myślałam o Rosji, ale nie znam jezyka. Póki co zostaje w Polsce, mam gaz pieprzowy i będę go uzywala zawsze gdy arab podejdzie do mnie a będę sama. Ponadto zapisałam się na kurs strzelania z pistoletu i będę starać się o pozwolenie na bron.

Gość gość
:D :D :D ze szabelkami ? gdzie k*****a :D :D

Gość gość
Ale was poybauo ludzie.To aż zabawne.

Gość gość
Polska jest chyba najbielszym i najbardziej antyislamskim krajem, uchodzcy uciekaja od nas do Niemiec, wiec pozostaje wam powrot do polski. Wiesz jakie to piekne nie widziec np. przez tydzien ani jednej islamskiej mordy?:D

Gość Stasiu31
Moja żona raz puściła się z dwoma libijczykami w saunie w Uppsali.Nie będę ryzykował z tego powtórki.Kierunek Rosja!!

Gość gość
Na razie muzułmanie nie mają nic do gadania w Szwecji a jak SD dojdzie do władzy (prawdopodobnie 2018) to deportują większość muzułmanów gdzie pieprz rośnie. Szwedzi nienawidza islamizmu, ale to prawda, że rząd szwedzki robi wszystko żeby to zmienić. Nie uda im się!

Gość MAGILLA
Europa upadnie musicie uciekac z eu tak by bylo najbezpieczniej do Polski nie ma co wracac Obecnosc obcych wojsk dobrze nam nie wrozy Australia, Nowa Zelandia, Vietnam ,Tajlandia o to chodzilo nie pracuja a wy tak nie mozecie to sa g***ty morderstwa rozboje slyszalem ze w Szwecji jest zle jak w Niemczech Francji UK Holandii Danii Norwegii serio poza Europe ktos wpadl na plan doskonaly dawno nie bylo wojny religijnej w krajach EU malo kto wierzy dlatego naplyw emigrantow trwa ludzie zapomnieli o historii a czy w Arabii Saldyjskiej Turcji buduje sie koscioly no nie oglupieni ludzie TV a w Szwecji ta piosenka moj kraj nalezy do ciebie co za falsz jak mozna byc tak naiwnym TV to najwieksze propagandowe gowno od razu przypomiona mi sie film z arnoldem The Running Man 1987 manipulacja totalna trzeba s*******ac z UE ale jest to coraz bardziej utrudnione :) wiadomo czemu. Kolejne klamstwo emigrant uciekajacy przed wojna ma prawo zatrzymac sie w najblizszym kraju gdzie tej wojny nie ma :) i ludzie nic TV podaje co innego i jest ok sam nie mam TV bo to ryje beret ale widzialem na youtube mase filmow wywiady z polakamio i wspolczuje wam w Niemczech jest jeszcze gorzej bron maszynowa znalezli w meczecie a wczesniej mowil gosc na you tube z niemiec dzien X nazywal sie ten filmik ze plyna statki broni z ameryki do niemiec bo to jest zaplanowana akcja sami mlodzi meszczyzni kobiety z dziecmi zostawili chyba one walcza smiechu warte 20 z tego jest tylko syryjczykow byl w tym jakis cel ja mam rozum nie kieruje sie TV i znam Historie ze z nimi byly problemy juz od 600 roku wykorzystali te 10 lat pracy Europejczykow pracujacych probujacych poprawic swoj byt wykorzystane na cos takiego okrucienstwo ludzkie nie zna granic a jak bici sa mlodzi niemcy w szkolach i nikt im dzieci nie zabiera odbieraja swoim obywatelom asymilacja trwa tyle ze nie kazdy ma ochote przejsc na islam. Tam w Szwecji i nie tylko policja nie podaje rysopisow jezeli byli to emigranci mowia i pisza wprost moga g****ic zabijac molestowac i sa bezkarni bo policja boi sie ze zostanie osadzona o rasizm to jest dopiero xenofobia.

Gość MAGILLA
A na marginesie w Rosji tez ich duzo nawet w Rosyjskim wojsku:)

Gość gość
Uciekac z Polski w obawie przed islamem ?! Przeciez to czysty debilizm. Islam boi sie Polski, muzulmanie nawet nie chca slyszec o mozliwosci zamieszkania w Polsce.