Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie że jestem dżentelmenem? Pomogłem tej kobiecie

Polecane posty

Gość gość

Każdej otwieram drzwi i przepuszczam pierwszą, w autobusie ustępuje miejsca kobietom a sam mogę postać, pomogę przejść starszej pani przez ulicę albo ponieść cięższe zakupy. Ale wczoraj wracając do domu wieczorem spotkałem siedzącą samotnie na ławce młodą (jak sie potem okazało 23letnią) dziewczynę, praktycznie kładła się na tej ławce jakby sie układała do snu i coś mamrotała. Myślałem ze może jakieś zasłabnięcie albo może cukrzyce ma i miała zjazd, ale była po prostu pijana. Usiadłem obok niej i spytałem czy w czymś jej pomóc, a ona zaczęła sie śmiać i powiedziała że przesadziła na imprezie bo za dużo wypiła, a potem tak jakby nawet miała płakać i chlipiącym głosem powiedziała ze jej wstyd bo teraz nawet do domu nie dojdzie bo na nogach sie nie utrzyma, mówi Jak siedze to siedze, ale jak wstane to wiem ze daleko nie zajdę. Zaproponowałem ze ją odwiozę. Podobno dziewczyna pijana - dupa sprzedana, ale wkorzystać pijaną mogą tylko chłystki, a nie mężczyźni. Ja jej pomogłem, odwiozłem Ją do domu :) Uważam że tego typu zachowania powinny być normą, no ale niestety mamy zdziczały XXI wiek i młodzież zmanierowaną przez transgenderowską propagandę reżimowych mediów i "wyzwolony" internet Czy wg was też jestem frajerem?