Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oby nie był proroczy

Ludzie miałam straszny sen o imigrantach muzulmanach w Polsce!

Polecane posty

Gość Oby nie był proroczy

Jestem trochę przerażona. To był taki zwykły dzien w tym śnie, jechaliśmy tramwajem. Nagle na jednym nasypie widzimy pociąg, toczy się powoli lub stoi, w nim pełno Arabów, wygladaja jak trupy, maja sine twarze, blade usta, zastanawiamy się "to juz? Juz tu sa?".potem mijamy kolejny nasyp i znowu poociag, ten jedzie szybciej, w nim zwawi muslimi, sa tez kobiety w chustach, w ostatnim wagonie jest facet z tuba, ludzie w tramwaju zastanawiają się czy to nie lornetka? Czy obiektyw aparatu? Wkrótce okazuje się co to jest. Typ strzela do nas. Trafia większość osób siedzących z tylu tramwaju. Ja albo zastyglam z szoku albo polozylam się na ziemię, napastnik chciał strzelać daj, ale juz chybial, pociąg byl zs daleko od tramwaju.

Gość gość
Mi też się dzisiaj snili ale mąż mnie w porę obudzil

Gość gość
Śnią nam się po nocach a rząd ma to gdzieś :( kto nas obroni?

Gość gość
Ja często mam takie sny ze jestem w sklepie, oni podjeżdżają i zabijają każdego. Dziś np. ze chcieli zgwałcić mi siostrę a jak wyskoczyłam po nią by ją ratować obcielas mi głowę...

Gość gość
Bo wierzycie tym, którzy was straszą o nimi, podczas gdy kiedyś te dzieci które kiedyś uciekają przed wojną będą was leczyć, pracować na wasze emerytury.

Gość gość
całkiem realna wizja w europie

Gość gość
Bo wierzycie tym, którzy was straszą o nimi, podczas gdy kiedyś te dzieci które kiedyś uciekają przed wojną będą was leczyć, pracować na wasze emerytury. xxx co ty pieprzysz poy\ebany idioto/idiotko :D Oni nie przyjeżdżają żeby pracować tylko żeby żyć z zasiłkow to po pierwsze; a po drugie w Polsce jest takie bezrobocie, że wpuszczanie imigrantow to idiotyzm, dla Polakow nie ma pracy ani mieszkan a chcą imigrantow wpuszczac, to juz w ogole płace z 5zl/h spadną do 2 zl/h...

Gość gość
Mam 13 lat i też mi sie śnią. Jestem przerażona

Gość gość
Boze tez mi sie dzisiaj śnili nie straszcie mnie :-(